Vali Seymenoğlu Köylerde Vatandaşlarla Buluştu

27 Ağustos 2019 15:36

Senirkent İlçe programı kapsamında köy ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşlarla bir araya gelen Vali Ömer Seymenoğlu vatandaşların talep ve önerilerini dinledi uzun uzun sohbet etti. Ziyaretlerde İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Özdurhan da vatandaşlara; meydana gelen dolandırıcılık olayları ile ilgili bilgiler aktararak telefonda kendini Savcı, Polis, Jandarma gibi tanıtarak menfaat elde etmeye çalışan kişilere itibar edilmemesini istedi.

İlk olarak Yassıören köyünde vatandaşlarla buluşan Vali Seymenoğlu vatandaşlardan köyde yaptıkları tarım ve hayvancılık faaliyetleri konusunda bilgi alarak talep ve önerilerini dinledi.

İletilen taleplerin öncelik sırasına göre değerlendirileceğini aktaran Vali Seymenoğlu vatandaşlardan özellikle trafik kurallarına azami dikkat etmelerini isteyerek “ Köylerimizde tüm yollar neredeyse sıcak asfalt oldu yollar güzel oldu ancak bazen karşılaşıyoruz patpat diye tabir edilen su motorlarıyla bile arkadaşlar hızlı gidiyor. Allah korusun. Onlar biliyorsunuz zaten yasak. Ama diyoruz ki köy ortamıdır, insanlar bağına bahçesine gidiyor, onun için Kaymakamlık, Jandarma fazla müdahale etmiyor. Çok özel durumlar oluşmadığı müddetçe. Yavaş yavaş yolun kenarından gidecekken tam ortadan arabalarla yarış yapar gibi gidiliyor. O zaman da arkadaşlar ister istemez durdurup gerekli tutanağı tutmak zorunda. Onun için siz anlayışlı olacak dikkat edeceksiniz, biraz bizim arkadaşlarımız toleranslı olacak ama öncelik can güvenliği, Can ve mal güvenliğimizi korumak için ne olur dikkatli gidelim, yavaş gidelim” dedi.

Ardından Garip köyüne geçen Vali Seymenoğlu burada çiçekle karşılandı. Köyde vatandaşlarla bir araya gelen ve uzun uzun sohbet eden Vali Seymenoğlu talep ve önerileri dinleyerek taleplerle ilgili yetkililerin çalışma yapmasını istedi. Yapılan hizmetlerin korunmasının ve bakımının vatandaşlar tarafından sağlanması gerektiğini de hatırlatan Vali Seymenoğlu böylelikle uzun ömürlü olmalarının sağlanması gerektiğini söyledi.

 

Bu haber 247 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...