Ak Parti Milletvekili Özel:

“Makamlar gücünü gösterme yeri değil”

24 Eylül 2019 17:27

AK Parti Yüksek Seçim Kurulu Temsilcisi ve Isparta Milletvekili Recep Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sık sık eleştirdiği 'bürokrasi' ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Bürokratların yatırımcıların önünü açması ve vatandaşın işini kolaylaştırması gerektiğine dikkat çeken Milletvekili Özel, "Makamlar gücünü gösterme yeri değildir" dedi.
Isparta'nın en önemli turizm merkezlerinden biri olan Gölcük Tabiat Parkında yaşanan bir olayı örnek gösteren AK Parti YSK Temsilcisi ve Isparta Milletvekili Özel, ""Gölcük Tabiat Parkında bir proje yürütülüyor. Bu projeyi yürüten yatırımcı arkadaşımız burayı biran önce tamamlayarak, bölge halkının kullanımına açmak istiyor.
Gerçekten çok güzel çalışmalar olmuş. Yakından da görme imkanım oldu.
Yatırımcı arkadaşı tanımam. Geçen gün bir toplantı vesilesi ile tanıştık.
Yatırımcı parkın girişinden para alacak, biz niye oraya yardım edelim diyebilir birileri. Oraya Türkiye'nin dört bir yanından gelecek insanlar var. Yatırımcı girişten para alıyor diye bütün külfeti yatırımcıya mı yükleyelim. Geçenlerde oradaki arkadaşımız çöplerin toplanması konusunda bir sıkıntı yaşadı. Neyse ki Isparta Belediyemiz bir çözüm buldu ve oradaki çöpleri topladı. Biz burada yatırımcıyı ürkütme noktasında bürokrasimiz ne olursun elinden geleni yapmasın. Adam buraya yatırım yapmak için gelmiş.
Belki adam ilerde girişten para da almayacak. Şeffaf bir ihale ile aldı. Sanki yatırımcımız düşmanımız. Sanki sırtına yüklenecek gidecek.
Bu tür yatırımcıların her nerede olursa olsun önünü açmamız lazım.
Hatta eksiği varsa tamamlayalım. Yatırımcıyı ürkütmeyelim. Adamın önüne engel çıkararak, gücünü göstermeye çalışmasınlar.
Çünkü makamlar gücünü
gösterme yeri değil, yatırımcının önünü
açma, vatandaşın işini
kolaylaştırma yeridir."

Bu haber 246 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...