Emre Akademi´de kurslar kışında devam edecek

25 Eylül 2019 17:32

“Isparta'da futbolu değiştirmeye geliyoruz” sloganıyla yola çıkan Emresporlular, altyapısında gençleri geleceğe en iyi şekilde hazırlıyor.
Isparta'nın en köklü kulüplerinden biri olan Emrespor, altyapı ve sosyal faaliyetlere büyük önem veriyor..Emrespor Akademi, futbolun yanı sıra sporcularının derslerinde başarılı olması için kulüp lokalinde yeni dershaneler oluşturmuştu.
“Isparta'da futbolu değiştirmeye geliyoruz” sloganıyla yola çıkan Emresporlular, yaz boyunca ücretsiz futbol kursu düzenlemiş ve yetenekli olan gençleri de altyapı bünyesine almıştı.
Emrespor Akademi Sorumlusu Rıza Konak, öğrencilerin daha iyi şartlarda çalışması için tüm imkanları seferber ettiklerini söyledi. Kulüp Başkanı Ozan Gezer ve yönetim kurulu üyelerinin muhteşem bir tesis ve dershaneler oluşturulduğunu anlatan Konak, “Çocuklarımıza sporun yanında sosyal alanlarda da başarılı olması için destek veriyoruz. Çocuklarımıza hem spor yaptırıyoruz hem de onların derslerinde daha başarılı olması için kurs veriyoruz. Emrespor Akademi diyetisyenden, satranca ve dramaya kadar bir çok hocayla anlaştık” dedi.

 

Bu haber 323 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...