“CHP’li Soykan’ı örnek al”

11 Mart 2013 18:31

AKP Milletvekili Recep Özel, DSİ’nin tamamladığı Darıderesi Göletini almayan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ı 32 projenin açılışı ve temel atma töreninde halka şikayet etmişti. Özel, Keçiborlu’da da 2 projenin açılış törenine katılarak Belediye Başkanı Turgut Soykan’ı örnek gösterdi.

AKP Milletvekili Recep Özel, bir süredir belediye ile DSİ arasında polemik konusu olan Darıderesi göleti üzerinden Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ı sert bir şekilde eleştirmişti. Günaydın’ın projelere gerekli hassasiyeti göstermediğini ileri süren Özel, CHP’li Keçiborlu Belediye Başkanı Turgut Soykan’ı örnek gösterdi. Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’yla birlikte Keçiborlu’daki 2 projenin açılış törenine de katılan Milletvekili Özel, Başkan Günaydın’ı burada da eleştirmeye devam etti. Günaydın'a bir partinin değil Isparta'nın Belediye Başkanı olduğunu hatırlatan Özel, halkın içme suyunun her şeyden önemli olduğunu vurgulayarak; "Yarın bir gün oluşabilecek her hangi bir sıkıntıda ne partimiz ne de hükümetimiz sorumlu değildir" dedi.

GÜNAYDIN PARTİZANLIĞI BIRAKSIN!

Keçiborlu Belediye Başkanı Soykan’ın CHP’li olmasına karşın Bakan Eroğlu’nun karşılamaya gelerek örnek bir davranış sergilediğini ifade eden Özel, “Keçiborlu için yapılacak yatırımlarda kim bize yardımcı olursa minnettar oluruz diyerek, büyük bir siyaset örneği sergilemiştir. Aynı zamanda Bakanımıza büyük bir incelik yaparak, hediye takdim ederek teşekkür etmesi bizleri mutlu etmiştir. Bizim amacımız A Parti B Parti değil, Isparta'nın tamamına hizmettir. İnşallah Günaydın Başkan da partizanlığı bırakıp bizlerle beraber olup Isparta'ya iyi hizmetler için çalışır” dedi.

Bu haber 711 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...