Ispartaspor çıkış peşinde

28 Eylül 2019 12:44

Pembe-yeşilliler, pazar günü Atatürk Stadı’nda ağırlayacağı Burdur MAKÜ ile oynayacağı maçı kazanarak taraftarının huzurunda ilk galibiyetini almak istiyor.

                Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta mücadele eden Ispartaspor,  kendi saha ve seyircisi önünde ilk resmi maçına çıkacak. Geçtiğimiz hafta startı verilen ligde ilk maçında Konya deplasmanında Akşehirspor’la golsüz berabere kalan pembe-yeşilliler,  29 Eylül Pazar günü komşu Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesispor’u ağırlayacak.

Isparta Atatürk Stadı’nda oynanacak karşılaşma saat 15.00’de başlayacak. Karşılaşmayı İzmir Bölgesinden Yaşar Can Temizel, Refik Erim, Anıl Karaman ve Seçil Özdemir isimli hakemler yönetecek.

                Ispartaspor, komşuyu yenerek taraftarının huzurunda hem galibiyetle tanışmak hem de iç sahada kayıp yaşamak istemiyor.

                Geçtiğimiz hafta kendi saha ve seyircisi önünde Yatağanspor karşısında ilk yarıda 2-0 geriye düşmesine rağmen 2. Yarıda maçı bırakmayıp 2-2 berabere kalan Burdur temsilcisi genç ve koşan bir kadroya sahip. Burdur MAKÜ’de Ispartalı Deniz Atik, Cengizhan Yılmaz, Eğirdirspor’dan Alperen Zeki Arazlı ve daha önce Isparta İdmanyurdu forması giyen Akın Aykın da forma giyiyor.

                Bu arada gruptaki diğer karşılaşmalarda ise haftaya lider giren Manavgat Belediyespor,  şampiyonluk adaylarından Karaman Belediyespor’u ağırlayacak.  Ligin iddialı ekibi Sarayönü Belediyespor ise Bucak Belediye Oğuzhanspor’la deplasmanda karşılaşacak. Ortaca Belediyespor ise Kepez Belediyespor’la deplasmanda kozlarını paylaşırken, Denizli Sarayköyspor ise Akşehirspor’u ağırlayacak. Çal Belediyespor ise Konya Ereğlispor’la deplasmanda karşılaşacak.

 

SPOR TOTO BAL 7. GRUP’TA

HAFTANIN PROGRAMI:

Ispartaspor-Burdur MAKÜ

Bucak Belediye Oğuzhan-Sarayönü Belediyespor

Yatağanspor-Kestelspor

Konya Ereğlispor-Çal Belediyespor

Denizli Sarayköyspor-Akşehirspor

Kepez Belediyespor-Ortaca Belediyespor

 

Bu haber 235 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...