“Yetenekli gördüğünüz çocukları IYAŞspor’a yönlendirin”

4 Ekim 2019 18:11

IYAŞ Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erol Büyükleblebi, Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu’nu ziyaretinde 8 yaşından itibaren çocukların spora yönlendirilmesi gerektiğine dikkat çekerek “Yetenekli gördüğünüz çocukları IYAŞ Spor’a yönlendirin” dedi.

Isparta Muhtarlar Derneği Başkanı Gökhan Büyükleblebi, yönetim kurulu üyeleri Gülistan Mahallesi Muhtarı Zafer Uzun, Karaağaç Mahallesi Muhtarı İbrahim Akyıldız, Emre Mahallesi Muhtarı Gürcan Süvay, Ayazmana Mahallesi Muhtarı Süleyman Kocaer ile birlikte IYAŞ Yönetim Kurulu’nu ziyaret etti. IYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Aykut Tezcanlı, Başkan Yardımcısı Erol Büyükleblebi ve Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Dağlı, Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu’na IYAŞ’ın yatırımları ve çalışmaları hakkında bilgi verdi.

IYAŞ’A TEŞEKKÜR

Muhtarlar Derneği Başkanı Büyükleblebi, IYAŞ Yönetiminin her türlü sorun ve problemde muhtarların yanında olduğunu belirterek “IYAŞ’a teşekkür ediyoruz. Her zaman muhtarlarımızın taleplerini yerine getiriyorlar. Fakir vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılıyorlar. Şimdi de Yeni Muhtarlar Derneği binamızın teşrifi konusunda yardım istemeye geldik. Sağolsunlar her türlü yardım ve desteği yapıyorlar” dedi.

SOSYAL SORUMLULUKTA VARIZ

IYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Aykut Tezcanlı da IYAŞ’ın Isparta halkının eseri olduğunu belirterek “sayın muhtarlarımızla işbirliği ve dayanışma içindeyiz. Halkımıza ulaşmada onlar köprü görevi üstleniyorlar. IYAŞ, sosyal sorumluluk anlamında her türlü desteğe hazırdır” dedi.

IYAŞSPOR’A YÖNLENDİRİN

IYAŞ Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erol Büyükleblebi de IYAŞspor hakkında bilgi verdi. IYAŞ’ın memleketin çocuklarını futbol konusunda yetiştirdiğini belirten Büyükleblebi, “muhtarlarımızdan isteğimiz mahallelerindeki 8 yaş ve üzerindeki çocukları incelesinler. Futbol anlamında yetenekli olan çocuklarımızı bize yönlendirin. IYAŞspor bünyesinde futbol eğitimi verelim. Yetenekli çocuklarımızı keşfedelim. Neden Fenerbahçe’de, Galatasaray’da oynayan bir çocuk Isparta’dan çıkmasın” diye konuştu.

 

 

Bu haber 246 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...