KENT KONSEYİ Daha Etkin Çalışacak

4 Ekim 2019 18:15

Isparta Kent Konseyi Başkanı Ahmet Bayram, yeni dönemle birlikte konseyin 2 ayrı Meclisin yanı sıra 12 ayrı Çalışma Grubu ile daha da etkin ve güçlü bir şekilde çalışacağını bildirdi.

Söz konusu meclis ve çalışma grupları ile yerel yönetimler arasında etkili bir iletişim kuracaklarını ifade eden Isparta Kent Konseyi Başkanı Ahmet Bayram yaptığı açıklamada; “Kent Konseyleri, kadınlar, yaşlılar, çocuklar ve engelliler gibi gruplarında yönetim ve karar alma sürecine katılım hedeflenmektedir. Bunun yanında dernekler, vakıflar meslek odaları, sendikalar, özel sektör kuruluşları, akademik kuruluşları, basın yayın kuruluşları, vatandaş girişimcileri gibi sivil toplum kuruluşları gibi yerel yönetimler arasında etkileşimli bir ilişki kurulması amaçlanmaktadır. Bu kapsamda yerindelik kavramı ön plana çıkartılarak hizmetlerin mümkün olduğunca alt düzeyde üretilmesi istenmektedir” dedi.

İŞTE ISPARTA KENT KONSEYİ

MECLİS VE ÇALIŞMA GRUPLARI

Isparta Kent Konseyi Başkanı Ahmet Bayram, Kent Konseyindeki meclis ve çalışma grupları ile yeni kurulacak çalışma gruplarını şöyle açıkladı:

Meclisler

Engelliler Meclisi

Gençlik Meclisi

Çalışma Grupları:

Turizm Çalışma Grubu

Sağlık, Çevre ve Doğayı Koruma Çalışma Grubu

İmar, Altyapı ve Ulaştırma Çalışma Grubu

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Çalışma Grubu

Eğitim ve Öğretim Çalışma Grubu

Yerel Değerler ve Yerel Yönetimler Çalışma Grubu

İnsan Hakları Çalışma Grubu

Esnaf Çalışma Grubu

Tarih, Kültür, Sanat Çalışma Grubu

Doğal Afet Çalışma Grubu

Spor Çalışma Grubu

Kadınlar Çalışma Grubu

Bu haber 339 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...