Hobi olarak başladığı işte markalaştı

8 Ekim 2019 18:29

Mobilya ustası Tanfer Tekin, Isparta’da ahşap dekorasyon ürünleri alanında boşluğu keşfetti, ismini verdiği markasıyla Türkiye’de eşi ve benzeri olmayan çok sayıda ürün geliştirdi.

Ağaç oyma, ahşap sanatı ve benzer isimlerle anılan bu hobi, günümüzde oldukça yaygın. Isparta’da da ağacahayat veren bir çok usta var Tanfer Tekin… Ağacın bol olduğu Sütçüler’in Çandır Köyü’nden. Uzun yıllar Ankara’da mobilya ustalığı yapan Tanfer Tekin, 1994’de memleketi Isparta’ya dönerek mobilya ve dekorasyon alanında çalışmaya başladı. Ancak Tanfer Tekin, 2 yıl önce büyük bir boşluğu fark etti ve o alanda kendisini geliştirdi. Ağaç üzerine Türkiye’de eşi ve benzeri olmayan bir çok ürün geliştiren Tanfer Tekin, ‘Tanfer’ markasıyla bu piyasada yer edindi. Ağaçtan yüzlerce ürün yapan Tanfer Tekin, Tanfer markasıyla ünlü moda mağazalarına girmeyi hedefliyor.

Mobilya ustası Tanfer Tekin, şu açıklamalarda bulundu:

“Ankara’da uzun yıllar çalıştım. Mobilya ve dekorasyon alanında çalıştım. 1994’de memleketime döndüm. Eskiden beri ağaçla ilgili uğraşıları severdim. Çırakken ağaçla iştigal olurdum. Öğle aralarında çıta keserdim. Vites topuzu yapardım, cevizden kolyeler yapardım. 2 yıldır burada ağaç işleriyle uğraşıyorum. Son 1 yıldır seri üretime başladım. Hedefim marka yerleri bu ürünleri satmak.”

Bu haber 203 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...