Kaza yaptığı araçların başında gözyaşı döktü

13 Mart 2013 18:05

Çünür Kavşağı'nda meydana gelen trafik kazasında sıfır araçları taşıyan çekici yan yattı. Üzerinde piyasa değeri yaklaşık 400 bin TL olan 3 araç hasar gördü. Şoför, kazayı burnu bile kanamadan atlatırken etrafa savrulan araçların başına giderek dakikalarca gözyaşı döktü.

Kaza dün saat 12.00 sıralarında Çünür Mezarlığı yanında meydana geldi. SDÜ istikametinden şehir merkezine seyir halinde olan Selçuk Yaşar yönetimindeki 34 UPG 95 plakalı çekici sebebi henüz belirlenemeyen bir nedenden ötürü direksiyon hâkimiyetini kaybederek yan yattı. Şoför Selçuk Yaşar çevredeki vatandaşlar tarafından güçlükle araçtan çıkartıldı. 112 Acil Servis'in olay yerine gelmesiyle hastaneye kaldırılan Selçuk Yaşar'ın tedavisi sürüyor.

Öte yandan çekicinin üzerinde bulunan 3 lüks araçta ise ciddi manada hasar meydana geldi.

ŞOFÖR: “YOL KAYGANDI”

POLİS: “YOLDA BİR ŞEY YOK”

Kaza sonrası bir süre şoku atlatamayan şoför Yaşar, kazayı yolda kaygan bir maddenin olmasından dolayı yaptığını ileri sürdü. Emniyet ekipleri ise yolda yaptıkları kontrollerden sonra herhangi bir madde tespit edemediklerini ifade ettiler. Kazanın sebebi henüz belli değil. Şoför Yaşar, kaza sonrası yola savrulan araçların yanına giderek dakikalarca ağladı.

 

Bu haber 1067 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...