Gelendost´da Karavan Turizmi Başlıyor…

15 Ekim 2019 16:12

12 ilçe 12 ay turizm hareketi kapsamında, Gelendost Belediyesi ve Bir Tutkudur Karavan Derneğinin işbirliğiyle Isparta Gelendost ilçesi Hüyük Tepesi kamp alanında Türkiye Karavan Kamp Turizm Hareketi 16 – 17 - 18 Ekim tarihleri arasında Kamp Karavan Turizmi gerçekleştirilecek.

Gelendost'taki Hüyük Tepesi Kamp alanının Karadeniz yaylalarını aratmayan özelliğe sahip olduğunu ifade eden Gelendost Belediye Başkanı Mehmet Sezgin, Ekim ayında Türkiye'nin farklı kentlerinden gelecek çok sayıda misafiri ağırlayacaklarını ve hedeflerinin önümüzdeki 5-10 yıl içinde yüzlerce karavan ve çadırcının Gelendost'a gelerek tatil yapması olduğunu söyledi.

BAŞKAN SEZGİN; “İLÇEMİZDE KARAVAN

TURİZMİNİ GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ”

Belediye Başkanı Mehmet Sezgin, bölgeyi turizme açma programının 2019 seçim beyannamesinde de yer aldığını belirterek; “İşte bu projemizi şimdi hayata geçirmek istiyoruz. Bu doğrultuda; 12 ilçe 12 ay turizm hareketi kapsamında, Gelendost Belediyemiz ve Bir Tutkudur Karavan Derneğinin işbirliğiyle ilçemizin Hüyük Tepesi kamp alanında Türkiye Karavan Kamp Turizm Hareketi etkinliği 16 – 17 - 18 Ekim tarihleri arasında Kamp Karavan Turizmi gerçekleştirilecektir.

“HÜYÜK TEPESİNDE ÇOK SAYIDA

TURİSTİ MİSAFİR EDECEĞİZ”

Serin ve temiz havası ile alternatif turizm için oldukça ideal olan ilçemizin Hüyük Tepesi, kamp ve karavan turizminin başarıyla uygulandığı bir tepedir. Bunun henüz birinci yılımızdayız ve Ekim ayında yapacağımız bu etkinlikle çok sayıda yerli turisti misafir edeceğiz. Hedefimiz, gelecek yıllarda yüzlerce çadır ve karavancıyı misafir etmek. Kamp ve karavan turizmi, Amerika Birleşik Devletleri ve Avrupa'da oldukça yaygın. Bizim bölgemizde alternatif turizm için oldukça uygun. İlçemizdeki Hüyük Tepesi, havası Karadeniz yaylalarını aratmıyor. Bölgemizde karavan turizmi için güzel bir noktamız var. Misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlayacağız” dedi.

Bu haber 264 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...