Spora diyeti kattı

17 Ekim 2019 17:31

Chakra Fitness & SPA’da 2 antrerönün yanı sıra diyetisyen de kadrolu olarak görev yapıyor. Spor ve diyet programı ile sağlıklı ve kalıcı kilo vermek çok daha kolay…

                Isparta’ya ilk kez SPA ve Fitness sektörünü getiren İşadamı Burak Akpınar, Antalya’daki tesislerinin yanı sıra Centrum Garden AVM’deki Chakra Fitness-SPA ile de yeniliklere imza atıyor. Chakra SPA-Fitness’de spor ile diyet programı birlikte yürütülüyor. Merkezde 2 spor hocası ile 1 diyetisyen kadrolu olarak görev yapıyor. Spor ve diyet programı ile sağlıklı ve kalıcı zayıflama yapmak çok daha kolay…

                Antalya’da 5 yıldızlı 2 otelde SPA tesisi işleten Ispartalı İşadamı Burak Akpınar, içinde Türk hamamı, sauna, havuz, fin hamamının bulunduğu Chakra Fitness ve SPA’yı da işleten Burak Akpınar, şu açıklamalarda bulundu:

“SPA ve fitnesi Isparta’ya ilk biz getirdik. Barida Hotels’den başladık. 1.5 yıl işlettikten sonra otel sahibine devrettik. Chakra Fitnes 3 yıldır işletiyoruz. 2016 sonunda açtık. Burası toplamda 2 bin m2 kapalı alan. İçerisinde yüzme havuzu, hamam, sauna, fin hamamı, fetnis salonu, kafeterya, masaj bölümü bulunmakta. Isparta’da bir ilk olarak hatta bölgede bir ilk. Fitnis spor salonunda diyetisyen hizmeti birlikte sunuluyor. İnsanlar spor yapmak istiyor ama zayıflamak da istiyor. Bilinçli bir yöntemle yapmak gerekiyor. Sadece sporla zayıflanmıyor. Diyetisyen hizmeti de veriyoruz. Diyet ve spor birlikte yapılması gerekiyor. Sadece diyet yapınca zayıflıyorsun ama spor yapmayınca geri alıyorsun. Spor, 7’den 70’e herkesin hayatında olmalıdır. Kardio cihazlarımız var. Yürüyüş ve koşu bantları. Dikey, yatay bisikletler. Elektrik makineleri, ağırlıklarla ilgili aletlerimiz var. Vücudun çeşitli bölgeleri için ayak, omuz, sırt, kol kaslarına yönelik cihazlarımız var. Sauna, hamam, buhar hamamı.

Havuzumuz 16 metre uzunluğunda, 9 metre genişliğinde yeterli ve çok güzel. Komple bir tesis.

Isparta’da fitnese ilgi var. İnsanlar kaliteli ve güzel mekan olunca geliyorlar. Bizim başka artılarımız da var. Soyunma odalarımızda havlu veriyoruz Boş dolap vermiyoruz.

Hocalarımız burada program veriyor. 2 spor hocamız var, 1 diyetisyenimiz var.

Gelen üyelerimize hocalarımız vasıtasıyla program uyguluyoruz. Hem diyetisyenimize yönlendiriyoruz hem spora. Hocalarımız birbiriyle koordineli olarak program yapıyor ve takip ediyor.

Vücut kası geliştirmek için gelenler de oluyor. Bu sefer ona göre program yapılıyor.”

BURAK AKPINAR KİMDİR?

Isparta doğumluyum. İlk,orta ve lise tahsilimi Isparta’da yaptım. Ortaokul ve lise yıllarında sporla ilgilendim. Isparta ŞAİK Lisesi’nde yüksek atlamada Türkiye birincisi oldum. Daha sonra özel sektörde iş hayatına başladım. 2010 yılından bu yana da fitness, spa ve sağlık sektöründe faaliyet gösteriyorum. Antalya’da ve Isparta’da işyerlerimiz var.

ISPARTA ONUNLA SPA-FİTNESSI TANIDI

Bu sektör öncelikle Antalya’da gelişti. 5 yıldızlı tatil köylerinde faaliyet gösteriyoruz. SPA sektöründe faaliyet gösteriyoruz. Fetnis zaten otellerin bünyesinde var. Antalya’da Kundu bölgesinde 2 otelde SPA işletiyoruz. Makine ve ekipman olarak yatırımlarımızı tamamladık. Bu aletleri bilinçli ve bir şekilde kullanmak gerekiyor. Hoca kontrolü olmadan yapılmaması gerekiyor. Bilinçli yapmak lazım onun için de bizim gibi tesisler tercih edilmeli. Uzmanlarına danışarak yapmak gerekiyor. Hocalarımızın hepsi üniversite mezunu, 3.kademe antrenör arkadaşlar.”

 

Bu haber 279 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...