Ispartaspor deplasman fobisini yenmek istiyor

19 Ekim 2019 12:10

Pembe-yeşilliler, Pazar günü Karaman Belediyespor’la deplasmanda oynayacağı maçı kazanarak deplasman korkusunu geride bırakmak istiyor.

                Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta mücadele eden Ispartaspor, ligdeki 5. Maçını Karaman Belediyespor’la deplasmanda oynayacak

 Karaman Kemal Kaynaş Stadında Pazar günü oynanacak karşılaşma saat 15.00 de başlayacak. Müsabakayı Mersin Bölgesinden Mertcan Bardakçı, Abdullah Polat, Mertcan Demir ve Yusuf Can Teker isimli hakemler yönetecek.

ISPARTA DEPLASMANDA GALİBİYETLE TANIŞAMADI      

                Ispartaspor, 7 puanla 6. Sırada bulunurken, Karaman Belediyespor ise 4 puanla 10. Sırada yer alıyor. Sezona Akşehirspor deplasmanındaki beraberlikleriyle başlayan ardından Burdur MAKÜ’yü evinde deviren, ardından Alanya Kestelspor’a mağlup olan pembe-yeşilliler, geçtiğimiz haftada Muğla Yatağanspor’u 2-0 yendi. Deplasmanda 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan  Ispartaspor, henüz dışarıda galibiyetle tanışamadı. Deplasman fobisini yenmek isteyen pembe-yeşilliler, önümüzdeki haftada Denizli Sarayköyspor’la dışarıda karşılaşacak.

BURDUR TEMSİLCİLERİ KOZLARINI PAYLAŞACAK

                Gruptaki diğer karşılaşmalarda ise lider Manavgat Belediyespor, Çal Belediyespor’la deplasmanda karşı karşıya gelecek. Denizli Sarayköyspor ise Yatağanspor’la deplasmanda karşılaşacak. Burdur MAKÜ ile Bucak Belediye Oğuzhanspor, Burdur’da kozlarını paylaşacak. Kestel Belediyespor, Konya Ereğlispor’u ağırlarken Akşehirspor ise Kepez Belediyespor’u konuk edecek. Sarayönü Belediyespor ise Ortaca Belediyespor’u ağırlayacak.

 

 

Bu haber 258 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...