Recep Özel, İŞ’te KADIN Mağazasını ziyaret etti

22 Ekim 2019 16:16

AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, ITSO bünyesindeki KAGİK’in üreten kadınların ürünlerinin satışına yönelik başlatılan projenin ilk mağazasını gezdi.

AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel’in Kepeci Mahallesi Orduevi karşısındaki İŞ’te Kadın Mağazası ziyaretine ITSO Başkanı Mustafa Tutar ile KAGİK Başkanı Zuhal Büyükçulcu da katıldılar. Milletvekili Özel, kadınların ürettiği hediyelik eşyaların satışa sunulduğu mağazada emeği geçenlere teşekkür ederek şöyle konuştu:

“Güneykent’te sağolsunlar Fatma hocamız ve eski Belediye Başkanımız Fahrettin Gözgün, örnek bir çalışma başlattı. Kadın kooperatifi kurulmuş ve hediyelik ürünler üretimine başlanmıştı. Başka belediye başkanlarımız da denedi.

Ama ilk kez Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu, el sanatları hocamızın kontrolünde böyle bir proje yapması kadınlarımızı heyecanlandıran bir proje. Isparta’ya yılda 1 milyonun üzerinde yerli ve yabancı turist geliyor. Kadınlarımızın ürettikleri ürünleri misafirlerimize satalım, il dışı ve yurt dışına gönderelim. Paketleme ve sunumu ile Ticaret Odamızın destekleriyle  bir proje başlatılmış. Burası da ilk mağazası. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İnşallah ‘benim de bir gelirim olsun, aile bütçesine katkıda bulunayım’ diyen kabiliyetli bayanlar için bir fırsat. Getirsinler ürünlerini burada sattırsınlar. Bu proje desteklenmeli, bu girişimi sürekli hale getirmek istiyoruz. Isparta’nın tanıtımına katkı sağlayacaktır. Kooperatifleşme yaparak bu konuda atılan adımı güçlendirelim ve sürekli hale getirelim.”

 

 

Bu haber 236 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...