Denizli Sarayköyspor- Ispartaspor maçı hafta sonu

24 Ekim 2019 17:49

Pembe-yeşilliler, Kritik Denizli Sarayköyspor maçı öncesinde Yardımcı Antrenör Turgut Kul ile Kaleci Antrenörü Umut Can Yüksel eşliğinde hazırlıklarını sürdürüyor.

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta mücadele eden Ispartaspor’da gözler hafta sonunda Denizli deplasmanında Sarayköyspor’la oynanacak maça çevrildi. 2 hafta önce Yardımcı Antrenörler Gökhan Çelebi ve Hüseyin Usku ile yollarını ayıran yönetim, Karaman yenilgisi sonrasında  Teknik Direktör Tarık Söyleyici ile yollarını ayırdı.

Kritik Denizli Sarayköyspor maçı öncesinde Yardımcı Antrenör Turgut Kul ile Kaleci Antrenörü Umut Can Yüksel eşliğinde hazırlıklarını sürdüren pembe-yeşilliler, Denizli temsilcisinin sahasının suni olması nedeniyle çalışmalarının büyük bir kısmını bu hafta sentetik saha olan Milli Egemenlik Spor Kompleksinde yapacak.

                Ispartaspor’da hoca arayışları da sürüyor. Yönetimin ise Hakan Şimşek, Sait Taş, Cenap Taner ve Harun Aydoslu gibi isimlerle görüştüğü öğrenildi.

Bu arada yurt dışında bulunan Ispartaspor Başkanı Atakan Yazgan, hoca konusunda hata yapmak istemiyor.

Öte yandan Ispartaspor 2. Başkanı Galip Küçükyaman ise  “Futbolcu kardeşlerime bana söz verdi. Bende onlara güvendiğim için 4 maçı üst üste kazanmaları halinde ekstradan 4 bin lira prim açıkladım. Sarayköyspor maçı bizim üzerimizde dolaşan kara bulutları dağıtmak için en önemli fırsat” açıklamasında bulundu.

KÜÇÜKYAMAN’DAN PRİM DOPİNGİ

Ispartaspor İkinci Başkanı Galip Küçükyaman, futbolculara dört maç üst üste kazanmaları halinde 4’er bin lira prim sözü verdi.Küçükyaman, kötü gidişin Denizli Sarayköyspor maçı ile sona ereceğini inandığını söyleyerek, “Futbolcu kardeşlerime güveniyorum. Bu duruma nasıl düştülerse, bu durumdan da takımı çıkaracak olan onlardır. Biz büyük bir camiayız böyle kazalar olabilir. Futbolcu kardeşlerim bana söz verdi. Bende onlara güvendiğim için 4 maçı üst üste kazanmaları halinde ekstradan 4 bin lira prim açıkladım. Sarayköyspor maçı bizim üzerimizde dolaşan kara bulutları dağıtmak için en önemli fırsat, biraz sabredelim her şey güzel olacak” dedi.

Bu haber 258 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...