Yüzücülerimizden Bölge derecesi

24 Ekim 2019 17:50

Türkiye Yüzme Federasyonu 11-12 Yaş Ulusal Gelişim Projesi Bölge yarışları Mersin'de yapıldı. 19-20 Ekim’de gerçekleştirilen yüzme yarışlarına 52 kulüp 279 sporcu katıldı.

Yüzme yarışlarında, ilimiz yüzücüleri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Yüzme Antrenörü İlker Burak Kaya önderliğinde şampiyonluklarla ve federasyon barajlarını en yüksek derecelerle geçerek ilimizi bir kez daha gururlandırdı.

 Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, “Yüzme branşında elde edilen başarılar bizleri bir kez daha mutlu etti. Farklı kategorilerde yarışarak rakiplerini kulaçlarıyla geride bırakmayı başaran sporcularımız madalyalarını alarak ilimize başarıyla geri döndüler. Derece yapan tüm sporcularımızı ve antrenörümüzü elde ettikleri başarılardan dolayı kutluyorum. Türkiye Şampiyonasında ise başarılar diliyorum” dedi.

İŞTE BAŞARI TABLOSU

Sporcularımız Yusuf Kuşçu ve Öznur Metin, A4 barajını geçerek bölge birincilikleri ve ikincilikleri kazandı. Sporcularımızdan Ahmet Can Yılmaz, Ceren Gökçebay, Keziban Tütüncü, Beren Gözaçan, Berfu Özkök A1 ve A2 barajlarını geçmeyi başardılar. Melek Nil Bolat, Hilal Karaatlı, İklim Kutlu ve Pamirhan Köksal ise yarışmada B Barajlarını geçme başarısı gösterdiler.

 

 

Bu haber 254 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...