Ispartaspor deplasman fobisini yenmek istiyor

26 Ekim 2019 12:46

Pembe-yeşilliler, Pazar günü Denizli deplasmanında Sarayköyspor’la oynayacağı maçı kazanarak kötü gidişe “Dur” demek istiyor.

                Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7. Grup’ta mücadele eden Ispartaspor, ligdeki 6. Maçında Denizli temsilcisi Sarayköyspor’la deplasmanda karşılaşacak.  Karşılaşma 27 Ekim Pazar günü saat 14.00’de Sarayköy İlçe Sahası’nda oynanacak. Maçı Kocaeli Bölgesinden Serdar Demirkaya, Sakarya Bölgesinden Sinan Bilgin ve Hakan Can Yılmaz isimli hakemler yönetecek. 

                Ispartaspor, zorlu karşılaşma öncesinde 7 puanla 7. Sırada bulunuyor. Denizli Sarayköyspor ise 9 puanla ikinci sırada yer alıyor. Ispartaspor, 5. Hafta sonunda 7 kez rakip fileleri havalandırırken kalesinde ise 8 gol gördü. Sarayköyspor ise 10 gol atarken kalesinde 6 gol gördü. Şu ana kadar oynadığı deplasmanda 1 beraberlik ve 1 de mağlubiyet alan Ispartaspor ise bu kez deplasmanda kazanıp moral bulmak istiyor.

                Bu arada lider Manavgat Belediyespor, Akşehirspor’u ağırlarken Kestelspor da Bucak Belediye Oğuzhanspor’la deplasmanda karşılaşacak. Konya Ereğlispor Yatağanspor’la karşılaşırken, Karaman Belediyespor, Sarayönü Belediyespor’a konuk olacak. Ortaca Belediyespor ise Çal Belediyespor’u ağırlayacak.

               

Bu haber 262 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...