“Otobüs şoförlerinin hatası hepimizi bağlar”

31 Ekim 2019 18:30

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan Vekili Ahmet Tural, halk otobüslerinin Isparta’nın aynası olduğunu söyledi, şoförlerden dikkatli olmalarını istedi.

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan Vekili Ahmet Tural, Halk Otobüsleri Kooperatifi’ne yeni alanın son model otobüs ile kontrol merkezinin hizmete açış töreninde şoförlere önemli uyarılarda bulundu. Şoförlerden yolculara ve diğer araç sürücülerine karşı duyarlı olmalarını isteyen Tural, şu konuşmayı yaptı:

“Güzel bir toplulukla birlikteyiz. Allah birliğimizi dirliğimizi bozmasın. Birlikteliğe özlem çekmiştik. Belediye başkanımıza teşekkür ederiz.Sizlerin hizmeti şehrinizin aynası. İlimizi ziyaret edenler sizlerden hizmet alıyor.Nitelik ve kalite çok önemli. Kooperatifimiz teknoloji kullanma açısından standartların üzerinde. Kart sistemine geçtik. Araç takip sistemi yanı sıra koordinasyon merkezi hizmete geçiyor. Teknolojinin yanında ulaşımda şoförlerin yolcu davranışı da önemli. Sizlerin bir hatası hepimizi bağlıyor. Kılık kıyafet ve konuşmaya dikkat edeceğiz. Yayalara saygılı olacağız. Araçlar büyük diye küçük araçları mağdur etmeyelim.

Halk otobüsleri hizmetleri ilimizde en üst seviyededir. Eksiklerimiz vardır. Belediye Başkanımızın desteği ile bu eksiklikleri de hep beraber aşacağız. Bizler de seminerler konusunda hazırlık yapıyoruz. Davranış ve öfke kontrolü eğitimi ile kalite çıtamızı yükselteceğiz.”

 

Bu haber 261 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...