Garantili Arabam Oto Ekspertiz Açıldı

1 Kasım 2019 13:04

Türkiye markası Garantili Arabam Oto Ekspertiz Isparta’da da girişimci Cengiz Özçağlar tarafından Yeni Sanayi Sitesi’nde açıldı. Son model ekspertiz cihazlarına sahip olan Garantili Arabam Oto Ekspertiz  Isparta Şubesi, ilimiz otomotiv sektöründe önemli bir eksikliği kapatma iddiasında.

140 BAYİSİ VAR

“Sürekli olarak Isparta’ya yönelik yeni bir sektörün arayışı içerisindeydik. Bu anlamda düşünürken Isparta’da kurumsal bir firmanın eksikliğinin farkına vardık ve bu konuda çalışmalar yapmaya başladık. Son olarak Türkiye genelinde yaklaşık 140 bayisi olan “Garantili Arabam Oto Ekspertiz”le görüştük. Onlarında yardımlarıyla iş yerimizi açtık. Tabi bu süreç içerisinde 15 gün gibi bir süre “Garantili Arabam”ın kurslarına katıldık.

SEKTÖRDE KALİFİYELİ ELEMAN SIKINTISI VAR

Maalesef kulaktan duyma ve atadan kalan bilgilerle ekspertiz yapılıyor. Ancak biz bu konuda kadromuza kesinlikle güveniyoruz. Ben kendim zaten otomobil sektörünün içerisinden geldim. Ortağım ise kaportacı ve 35 yılını bu işe vermiş durumda. Biz aracın hiçbir yerine  zarar vermeden elimizden geldiği kadar minimum hatayla bu süreci tamamlamaya çalışıyoruz.

Müşterimiz buraya ilk geldiği zaman burada paketlerimiz var ve müşterimize bu paketlerimizi sunuyoruz. Müşterimiz istediği paketi seçtikten sonra aracı kontrol etmeye başlıyoruz. İlk etapta kaportayı inceliyoruz. Daha sonra makinelerimize sokuyoruz. Motor testi, sünspansiyon testi feren ve el freni testi ve aracın rontpalas ayarları ile ilgili bir testimiz var. Silindir kapak conta testi, akü testi aracın yağ kaçırıp kaçırmadığını kontrol ediyoruz, bilgisayarla aracın elektrik aksamına bağlanarak elektronik aksamlarını değerlendiriyoruz. Yani kısaca aracı A’dan  Z’ye inceliyoruz.  Aracı toplamda 505 noktada inceliyoruz. Bu şekilde müşterilerime elimizden gelen en iyi hizmeti sağlamış oluyoruz.  Bizim sloganlarımız “araç alırken risk yaşamayın” ve “aracınızla yüzleşmenin vakti geldi”. Bize aracını satacak olan ve müşterisine yalancı çıkmak istemeyen insanlarda geliyor. Müşterilerimiz buradan  tamamen içi rahat bir şekilde  ayrılabilirler.

UZMANINDAN İKİNCİ EL ARAÇ

ALACAKLARA TAVSİYELER

Eskiden vatandaşlarımız ikinci el araç alacakları zaman tanıdıkları bir ustaya gider ve aracı inceletirlerdi. Bu süreç günümüzde artık sona erdi. Büyüklerimizin çok yerinde bir sözü vardır: ‘Laf uçar yazı kalır” Herkesin elinde mutlaka belgesi olması lazım. Ekspertizler insanlara belge verdiği için güvenilir oluyorlar ki biz bu konuda daha da iddialıyız. Biz kurumsal bir firma olduğumuz için en ufak bir hata durumunda vatandaşlarımız haklarını her yerde arayabilirler. Kurumsal olmamızın bir diğer avantajı da herhangi bir sorun olduğu takdirde vatandaşımız karşısında muhattap bulabiliyorlar. İkinci el araç alacak olanlar mutlaka araçları ekspertizde kontrol ettirmeli.”

 

Bu haber 259 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...