Hakkı Demiralay, Isparta’yı üst liglerde temsil ediyor

1 Kasım 2019 13:06

12 Ekim tarihinde başlayan Voleybol liglerinde Isparta’nın ilk ve tek A Klasman Ulusal Voleybol Hakemi Hakkı Demiralay,  başarılı maçlar çıkarmaya devam ediyor.

9 yıldır üst üste Isparta bayrağını Sultanlar ve Efeler Liginde dalgalandıran Demiralay, Avrupa Şampiyonasından sonra 12 Ekim de başlayan Voleybol sezonunun açılmasıyla birlikte görev almaya başladı.

Hakkı Demiralay;

15 Ekim 2019 tarihinde Aydın da;

Aydın Belediyespor 3-0 Yeşilyurt Sultanlar Ligi,

20 Ekim 2019 tarihinde Antalya’da;

Berlin Döner Antalyaspor 0-3 Kuzeyboru Kadınlar 1. Lig,

Son olarakta 29 Ekim 2019 tarihinde Bursa’da;

Nilüfer Belediyespor- THY takımları arasında oynanan Sultanlar Ligi müsabakasında başhakem olarak görev yaptı.

5.Haftası oynanan ve Sultanlar Liginde haftanın en güzel ve çekişmeli  mücadelelerinden birine sahne olan maçı 2 saat 25 dakikanın sonunda ev sahibi Nilüfer Belediyespor 3-2 kazandı.

Demiralay’ın yardımcılığını Bursa bölgesinden A.İhsan Gözü, gözlemciliğini ise Yine Bursa bölgesinden Yaşar Yılmaz yaptı.

Sezonun başlamasıyla birlikte açıklamalarda bulunan Voleybol İl Temsilcisi Abdurrahman Akçil ise “Sezonun tüm Isparta’ya ve ülkemize hayırlı olmasını, sakatlıkların yaşanmadığı güzel bir sezon olmasını” temenni etti.

Akçil, “Yine bundan önceki yıllarda olduğu gibi İlimizin en kıdemli ve üst klasman hakem olan Hakkı Demiralay’a başarılar ve kolaylıklar dilerim, hocamız  Göğsümüzü Kabartmaya devam ediyor, olacakta. Bu vesile ile başta Hakkı hocamız olmak üzere tüm hakemlerimize ve takımlarımıza yeni sezonda başarılar dilerim” dedi.

Bu haber 495 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...