İHH İl Divan Toplantısı Yapıldı

1 Kasım 2019 13:09

İHH Isparta Temsilciliğinin Cumhuriyet Caddesindeki binasında yapılan toplantıya; IHH Genel Merkez İç Anadolu Bölge Koordinatörü Ekrem Keleş’in yanı sıra Isparta İl Temsilcisi Osman Akçil, Yönetim Kurulu Üyeleri, Genç ve Kadın Komisyonları başkan ve yönetimleri katıldı.

AKÇİL; “BİZİM İŞİMİZ,

YETİME, MAZLUMA HİZMET”

Toplantının açılış konuşmasını yapan İHH Isparta Temsilcisi Osman Akçil, Isparta’da yaptıkları çalışmaları anlattı. Akçil konuşmasında; “Öncelikle toplantımıza hoşgeldiniz diyorum.  İHH üç ana faaliyet konusunda hizmet veren insani yardım derneğidir. Genel merkezimiz 140 ülke ve bölgede çalışıyor biz bunun yerel ayağını oluşturuyoruz ve daha çok insani yardım boyutundayız. Niye teşkilat oluşturuyoruz neye talibiz, biz burada hizmete talibiz, hizmete talip olmanın da bir argümanları var elimizde bulunması gereken unsurlar var ne gerekiyor? İnsan kaynağı gerekiyor. Belli bir teşkilata sahip olmadan insan kaynağının olmazı biraz güç, genel merkezdeki birimlerin aynısını biz ilde oluşturmaya çalışıyoruz. Bu doğrultuda, biz yönetim olarak göreve geldiğimizde ilçe temsilcilerimizi, genç ve kadınlar komisyonlarımızı oluşturduk ve şuanda aktif olarak çalışmalarını sürdürmektedirler.

“HAYIRSEVERLER İLE YETİMLER

ARASINDA ARACIYIZ”

Aslında iyilik Allah’tandır. Biz sadece buna vesile olan aracılarız. Yani hayırseverlerden aldığımız yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz. Savaşlarda ezilen doğal afetlerde mağdur olan insanlara bu yardımları ulaştırıyoruz. Zaman zaman düzenlediğimiz programlar ve etkinlikler sayesinde elde ettiğimiz gelirleri yetimlerle buluşturuyoruz. Bu çalışmaları yaparken elimizi taşın altına koymamız gerekiyor, gayret ve samimiyet gerekiyor. Biz de bunu tüm arkadaşlarımızla birlikte yaptığımıza inanıyorum” dedi.

KELEŞ; “AKÇİL HOCAMIZIN GÖREVE

GELMESİYLE ÇALIŞMALAR HIZLANDI”

İHH Genel Merkez İç Anadolu Bölge Koordinatörü Ekrem Keleş de toplantıda yaptığı konuşmada, İHH İl Temsilciliğine Osman Akçil ve yönetiminin göreve gelmesiyle birlikte Isparta Temsilciliğinin oldukça aktif çalışmaya başladığını belirterek; “Bizler işimizi reklam olsun diye yapmıyoruz. Sadece ve sadece Allah rızası için ve samimiyetle, sevabını Allah’tan bekleyerek yapıyoruz. İnşaallah sizlerin ve bizlerin bu hayırlı çalışmaları cennete gitmemize vesile olur” dedi.

 

Bu haber 312 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...