ISPARTASPOR ÇIKIŞ PEŞİNDE

2 Kasım 2019 13:26

Pembe-yeşilliler, Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde Konya Ereğlispor’la oynayacağı maçı kazanarak zirve yarışından kopmak istemiyor.

                Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grupta mücadele eden Ispartaspor, Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde Konya Ereğlispor’u ağırlayacak.  Teknik ekipte yaşanılan değişikliğin ardından pembe-yeşilliler, Hasan Şengün (Dobi Hasan) ile çıkacağı ilk maçtan galibiyetle ayrılmak istiyor.

MAÇI İZMİR BÖLGESİ HAKEMLERİ YÖNETECEK

Isparta Atatürk Stadı’nda 3 Kasım Pazar günü oynanacak karşılaşma saat 14.00’de başlayacak. Karşılaşmayı İzmir Bölgesinden Berk Çekal, Yaşar Can Daşdelen, Ayşenur Karakoç ve Ege Tünak isimli hakemler yönetecek.

ZİRVE AŞKINA

                Ispartaspor 8 puanla yedinci sırada bulunurken Konya Ereğlispor ise 4 puanla on ikinci sırada yer alıyor. Ispartaspor, kendi saha ve seyircisi önünde Konya Ereğlispor’la oynayacağı maçı kazanarak zirve yarışından kopmak istemiyor.

İŞTE HAFTANIN MAÇLARI

                Gruptaki diğer karşılaşmalarda lider Manavgat Belediyespor, Burdur MAKÜ ile deplasmanda karşılaşacak. Grup ikincisi Alanya Kestelspor, Kepez Belediyespor’u ağırlarken Karaman Belediyespor ise Sarayköy  Belediyespor’u konuk edecek. Ortaca Belediyespor ise Akşehirspor’u ağırlarken Yatağanspor ise Bucak Belediye Oğuzhanspor’u ağırlayacak.

SPOR TOTO BAL 7. GRUPTA

HAFTANIN PROGRAMI:

Ispartaspor-Ereğlispor

Yatağanspor-Bucak Belediye

Burdur MAKÜ-Manavgat Belediye

Kestelspor-Kepez Belediyespor

Karaman Belediye-Denizli Sarayköyspor

Akşehirspor-Ortaca Belediyespor

Bu haber 281 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...