Dobi Hasan: Pas trafiğini artıracağız

5 Kasım 2019 16:09

Ispartaspor Teknik Direktörü Hasan Şengün, 3-1’lik Konya Ereğlispor galibiyetini değerlendirdi.  Futbolcularını mücadelelerinden dolayı kutlayan  Teknik Patron Şengün, “Bizim için zor maç oldu. 2 yönden zordu. Birincisi takım istenilen puanları alamadığı için baskı vardı. Özgüvenini yitirmiş takıma ilk olarak motivasyonu getirmemiz gerekiyordu.

Ereğlispor iyi bir takımdı. Zor geçti maç. Maçın geneline baktığımız zaman rakip pas yönünden bizden daha iyi pas yaptı. İyi tarafına baktığımız zaman 2. Yarının başı hariç rakibimize pozisyon vermedik. 3-1 kazandık ama  4-5’te olabilirdi maç. Çok net pozisyonlara girdik. İlerleyen haftalarda topun bizde daha çok kalmasını, pas trafiğini sağlayacağız. Yetenekli futbolculara sahibim. Bu çocuklar haftalar ilerledikçe tam kapasitelerini sahaya yansıtacaklardır” dedi.

Sezon başından bu yana deplasmanda kazanamayan pembe-yeşilli takımın bu haftadan itibaren dış saha fobisini yeneceğine inandığını kaydeden (Dobi Hasan) lakaplı Teknik Direktör Hasan Şengün, “Takımın deplasman fobisi var evet. Ama biz Ispartaspor’uz. İçeride ve dışarıda her zaman galibiyettir hedefimiz. Daha farklı ve daha baskılı bir şekilde deplasmanda da başlangıç yapacağız. Seri yakalamamız gerekiyor.

Kent büyüklerimize ve taraftarımıza bizi  yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyoruz.. Galip gelerek onlara layık olacağız. Futbol taraftarla güzel. İnanıyorum ki 3-4 haftalık seri galibiyetin ardından tribünler full çekecektir” diye konuştu.

 

Bu haber 272 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...