Ispartaspor evinde kral

5 Kasım 2019 16:10

Pembe-yeşilliler, Konya Ereğlispor’la oynadığı maçı 3-1 kazanarak moral buldu. Yeni Teknik Sorumlu Hasan Şengün ise maç sonunda büyük sevinç yaşadı.

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL)  7. Grupta mücadele eden Ispartaspor, Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde Konya Ereğlispor’la oynadığı maçı 3-1 kazandı. Teknik ekipte yaşanılan değişikliğin ardından pembe-yeşilliler, Hasan Şengün (Dobi Hasan) ile çıkacağı ilk maçtan galibiyetle ayrıldı.   Isparta Atatürk Stadı’nda 3 Kasım Pazar günü oynanan karşılaşmayı İzmir Bölgesinden Berk Çekal, Yaşar Can Daşdelen, Ayşenur Karakoç ve Ege Tünak isimli hakemler yönetti. Karşılaşmayı Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu, Isparta AK Parti Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz,  Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Isparta Emniyet Müdürü Metin Akay, daire müdürleri, Ispartaspor Kulüp Başkanı Atakan Yazgan, Eski Başkan Bülent Sarıgül ve 3 bin dolayında futbolsever izledi.  Ayrıca Yılmaz Şener’li miniklerde maça gelerek pembe-yeşillileri destekledi. Karşılaşmaya iyi başlayan Ispartaspor, 3. Dakikada Enes İlhan Yüksel’in golüyle 1-0 öne geçti. Rakip kalede etkili olan pembe-yeşilliler, 38. Dakikada Emre Bozatlı’nın golüyle farkı 2’ye çıkardı ve ilk yarının skorunu tayin etti: 2-0.

                2. yarıya hızlı başlayan taraf ise bu kez Konya Ereğlispor oldu. 51. dakikada Ceza sahasındaki karambolde kendini unutturan Konya Ereğlisporlu Erdi Balcı, meşin yuvarlağı ağlara gönderdi ve skoru 2-1’e taşıdı. Bu golün şokunu kısa sürede atlatan Ispartaspor, 62. Dakikada kaleciyle karşı karşıya kalan Volkan Serim, takımını rahatlatan golü kaydetti: 3-1. Karşılaşmanın 64. Dakikasında ise Ispartasporlu Furkan Yıldırım ile Konya Ereğlisporlu Mustafa Baştin kırmızı kart görerek takımlarını 10 kişi bıraktı. Olayları başlatan Konya Ereğlisporlu Orhan Nayırcı ise kart görmemesi tepkilere neden oldu. Karşılaşmanın 85. Dakikasında gole giden Ispartasporlu Volkan Serim’in topunu ceza sahası dışında eliyle kesen kaleci Gökhan Yılmaz, kırmızı kart görerek takımını 9 kişi bıraktı. Ereğlispor’un kalesine ise stoper Alper Günay geçti.

                Karşılaşma Ispartaspor’un 3-1’lik üstünlüğüyle sona ererken pembe-yeşilliler, galibiyeti doyasıya kutladı.

                Ispartaspor aldığı bu galibiyetle puanını 11’e çıkarttı ve 5. Sıraya yükseldi. Konya Ereğlispor ise 4 puanla 13. Sıraya geriledi.

 

Bu haber 276 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...