Ispartaspor Bucak’la yapılacak derbi maça hazırlanıyor

7 Kasım 2019 17:56

Pembe-yeşilliler, Pazar günü Bucak Belediye Oğuzhanspor’la oynayacağı derbi maçı kazanarak hem komşuyu evinde devirmek hem de galibiyet serisi yakalamak istiyor.

                Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta mücadele eden Ispartaspor, hafta sonunda  Bucak Belediye Oğuzhanspor’la oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.  Özel İdare Sahası’nda hazırlıklarını sürdüren pembe-yeşilliler, bugün ise Atatürk Stadı’nda çift kale maçla zorlu karşılaşmanın provasını yapacak. Ispartaspor’da kırmzı kart cezalısı Furkan Yıldırım dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

                Teknik Direktör Hasan Şengün ise futbolculara Bucam maçının önemini anlatıyor. Karşılaşmada her türlü tahriğin olacağını ve sakin olmalarını gerektiğini futbolcularına anlatan Şengün, “Ereğlispor galibiyetinin daha da anlamlı olması için Bucak Belediye Oğuzhanspor deplasmanından 3 puanla dönmeliyiz.  İçerideki Kepez Belediyespor ve dışarıda Manavgat Belediyespor maçlarımız var. Bu ligde kolay maç yok. Son ana kadar takımımızın yanında olalım” dedi.

 

Bu haber 274 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...