ISPARTASPOR ŞEYTANIN BACAĞINI KIRMAK İSTİYOR

9 Kasım 2019 12:32

Pembe-yeşilliler, deplasman fobisini Bucak Belediye Oğuzhanspor’la oynayacağı maçta yenerek şampiyonluk yolunda çıkışını sürdürmek istiyor.

                Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta mücadele eden Ispartaspor, Pazar günü deplasmanda komşu Burdur Bucak Belediye Oğuzhanspor’la zorlu bir maça çıkacak. Bucak İlçe Sahası’nda oynanacak karşılaşma saat 14.00 de başlayacak. Karşılaşmayı Balıkesir Bölgesinden Talha Öztürk, Kadir Devrim, Beytullah Demirer ve Mutluhan Çakıroğlu isimli hakemler yönetecek.

                Ispartaspor, 11 puanla beşinci sırada bulunurken, Bucak Belediye Oğuzhanspor ise 8 puanla onuncu  sırada yer alıyor. Ispartaspor, derbi maçını kazanarak hem şampiyonluk yolunda önemli bir adım hem de deplasman fobisini yenmek istiyor.

                Bu arada gruptaki diğer karşılaşmalarda 19 puanla lider durumda bulunan Manavgat Belediyespor ile 16 puanlı Kestelspor kozlarını paylaşacak.  Ispartaspor’un bir gözü de zirve mücadelesi veren 2 ekibin mücadelesinde olacak.

                Şampiyonluk adaylarından Karaman Belediyespor, Çal Belediyespor’la deplasmanda karşılaşırken, Konya Ereğlispor ise Denizli Sarayköyspor’u ağırlayacak. Ortaca Belediyespor ise Burdur MAKÜ’yü ağırlarken Yatağanspor, Kepez Belediyespor’la deplasmanda karşılaşacak. Konya derbisinde ise Sarayönü Belediyespor, Akşehirspor’u ağırlayacak.

 

Bu haber 280 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...