“90 dakika sabırla mücadele eden futbolcularımı kutluyorum”

12 Kasım 2019 15:59

Ispartaspor Teknik Direktörü Hasan Şengün, Bucak maçıyla ilgili olarak, “Saha şartlarına rağmen takım olarak iyi oynadığımızı düşünüyorum.  Maçı alma arzumuz çok iyiydi. Takım savunması, saha içinde bütünlüğümüz  güzeldi. Yan toplar hariç sıfır rakibe poziyon vermedik” dedi.

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta mücadele eden Ispartaspor’da  Teknik Direktör Hasan Şengün, Bucak Belediye Oğuzhanspor’la oynadıkları yerel derbi galibiyetini değerlendirdi. Dobi Hasan’lı Ispartaspor, Konya Ereğlispor maçının ardından zorlu Bucak Belediye Oğuzhanspor deplasmanından da galibiyetle döndü.

                Artık galibiyetler serisi başlattıklarını ve puan kaybı yaşamak istemediklerini söyleyen Teknik Patron Şengün, “Saha şartlarına rağmen takım olarak iyi oynadığımızı düşünüyorum.  Maçı alma arzumuz çok iyiydi. Takım savunması, saha içinde bütünlüğümüz  güzeldi. Yan toplar hariç sıfır rakibe poziyon vermedik. Ancak futbol adına ve topun bizde daha çok kalmamız gerekiyor. 90 dakika sabırlı mücadele eden futbolcularımı kutluyorum. Daha iyi olacağız” dedi.

                32 Gençilk Taraftar Grubuna ve Sporseverlere verdikleri desteklerden dolayı teşekkür eden Teknik Sorumlu Hasan Şengün, “Seyirci bizim parçamız. 12. Adam  desteği çok önemli. Takım kendine olan güvenle bütünleşmeler daha çok iyi olacak. Bu destekler olumlu yansıyor. Bu yansımanın sonucunda başarı gelecektir. Deplasman fobisini yendik, mutluyuz. Artık seri galibiyetlere ihtiyacımız var. Kepez Belediyespor’la içeride oynayacağımız maçta tüm sporseverleri de maça davet ediyorum” diye konuştu.

 

Bu haber 279 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...