Bakan Kasapoğlu Atatürk Stadyumunda çiçeklerle karşılandı

14 Kasım 2019 18:01

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu Atatürk Stadyumunda Vali Ömer Seymenoğlu, Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, protokol üyeleri, sporcular ve gönüllü gençlik liderleri tarafından çiçeklerle karşılandı.

Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, ilk olarak Belediye Başkanı AK Parti'li Şükrü Başdeğirmen'i makamında ziyaret etti. Törenle karşılanan Bakan Kasapoğlu, Belediye Başkanı Başdeğirmen’den kent ve planlanan spor yatırımları hakkında brifing aldı.

Isparta Belediye Başkanlığının organize edeceği futbol turnuvasının kura çekimini gerçekleştiren Bakan Kasapoğlu’na ziyaretin sonunda çeşitli hediyeler takdim edildi.

Bakan Kasapoğlu, belediye ziyaretinin ardından IYAŞ Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenlenen Isparta Uygulama Bilimler Üniversitesi 2019-2020 Akademik Yılı açılış törenine katıldı. Kısa süre mehteran gösterisini izleyen Kasapoğlu, ardından ilk dersi verdi.

Konuşmasının ardından Bakan Kasapoğlu’nan günün anısına Isparta’ya özgü çeşitli hediyeler verildi. Öğrenci gruplarıyla fotoğraf çekilerek sohbet eden Kasapoğlu, ardından Gönen MYO Akademisyenler ve öğrenciler tarafından hazırlanan geleneksel el sanatları sergisinin açılışını yaptı.

Kongre merkezi bahçesinde Isparta Off-Road Kulübü üyeleriyle biraraya gelerek onlarla sohbet eden Bakan Kasapoğlu ardından Mimar Sinan Caddesi üzerinde esnaf ziyaretinde bulundu. Bakan Kasapoğlu esnaf ziyaretlerinde vatandaşlara ve öğrencilere kitap hediye etti.

Atatürk Stadyumuna gelen Bakan Kasapoğlu, Antalya’da düzenlenen Türkiye Spor Turizmi Çalıştayı kapanış programı ve 17. Uluslararası Spor Bilimleri Kongresine katılmaz üzere ilimizden ayrıldı.

Bakan Kasapoğlu, Antalya’ya il protokolü uğurladı.

 

Bu haber 269 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...