IYAŞ Gençlikspor Yönetimi, Altınordu’yu örnek alıyor

16 Kasım 2019 10:03

IYAŞ Gençlikspor Başkanı Erol Büyükleblebi, Başkan Yardımcısı Süleyman Dağlı ve Teknik Sorumlu Mehmet Akdülger, Altınordu Kulübü’nü ziyaret ettiler.

Isparta’da altyapı anlamında sporcu fabrikası olma yolunda hedefleyen IYAŞ Gençlik ve Spor Kulübü, Türkiye’nin futboldaki güzide kulüplerinden Altınordu’yu ziyaret ederek. Kulüp Başkanı Mehmet Seyit Özkan ve Altınordu yönetimiyle bir araya gelen IYAŞ Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Erol Büyükleblebi, Başkan Yardımcısı Süleyman Dağlı ve Teknik Sorumlu Mehmet Akdülger, kırmızı-mavililerin çalışma programlarını incelediler.

                IYAŞ Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Erol Büyükleblebi, Altınordu kulübünün tesislerini, çalışma prensiplerini ve başarı haritalarını incelediklerini söyledi. Büyükleblebi, “Altınordu gibi biz de IYAŞ Ailesi olarak büyük hedeflerimiz var. Bizim de temel prensiplerimiz olacak. IYAŞ futbolcu fabrikası olacak. Şu an antrenörlerimizle birlikte yüzlerce genci yetiştirmek için kolları sıvadık. Profesyonel lig hedefimizin yanı sıra Türk sporuna da yetenekli gençleri yetiştireceğiz. Başta Altınordu Kulüp Başkanı Mehmet Seyit Özkan’a, yöneticilerin ve spor adamlarına teşekkürü bir borç biliyorum” dedi.

                IYAŞ Gençlik ve Spor Kulübü Teknik Sorumlusu Mehmet Akdülger ise Kulüp yönetimiyle birlikte gerçekleştirdiği ziyaretin çok verimli geçtiğini söyledi. Akdülger, IYAŞ Akademi projesiyle geleceğin yıldızlarını da keşfedeceklerini dile getirdi.

Bu haber 289 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...