“Demokrasi hazmetme sanatıdır”

18 Kasım 2019 17:12

Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Parlak, ITKM ile ilgili Belediye Başkanı Başdeğirmen'i eleştiren MHP'lilere tepki gösterdi.

İşte o açıklama:
“20 yıldan fazla zamandır Isparta'nın gündeminde olan Isparta Ticaret ve Kültür Merkezi'nin tamamlanmasına yönelik olarak AK Parti belediyeciliği döneminde önemli bir adım atılmıştır. 31 Mart yerel seçimlerinde göreve gelen Belediye Başkanımız Şükrü Başdeğirmen, meclis grubumuzun da tam desteğiyle Isparta Ticaret ve Kültür Merkezi için her türlü riski ve sorumluluğu almıştır.
Isparta Belediye Başkanımız Sayın Şükrü Başdeğirmen, ITKM'nin bitirilmesi için taşın alına elini değil gövdesini koyarken Belediye Meclisi'nin MHP ve İYİ Parti gruplarından anlamsız bir muhalefet yapılmaktadır. 10 yıl boyunca Ticaret ve Kültür Merkezi'nin bitmesi için çivi çakmayanlar, duyarsız davrananlar bugün Isparta'ya ihanetten filan bahsetmektedirler. MHP'nin Merkez İlçe Başkanı çıkıyor başkanımızı ve parti grubumuzu ihanetle suçlamaktadırlar.
10 yıl boyunca her türlü ihaneti yapanlar, ihanete alkış tutanlar bugün ITKM üzerinden sığ ve kısır bir siyaset yapmakta, halkımızın kafasını karıştırmaya çalışmaktadır. Isparta halkımız 31 Mart yerel seçimlerinde Isparta Belediyesi'nin yönetim yetkisini Sayın Şükrü Başdeğirmen ve AK Parti'ye vermiştir. Demokrasi hazmetme sanatıdır. Sessizce köşesinde oturması gerekenler, gelişmeleri takip etmesi gerekenler bugün hiçbir şey olmamış gibi sanki Isparta Belediyesi yönetimine hiç gelmemiş gibi davranışlar sergilemektedirler. Isparta Ticaret ve Kültür Merkezi'nde önümüzdeki günlerde inşaat başladığında, bu ticari alan Isparta'ya kazandırıldığında 'ihaneti' ağzına alanların yıllarca bu memlekete nasıl ihanet ettikleri ortaya çıkacaktır. Asıl ihanet hiçbir şey yapmamaktır. Dün onu yapanlar bugün yapılanları engellemeye çalışmaktadırlar.
AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı olarak Belediye Başkanımız ve parti meclis grubumuzun aldığı kararın arkasındayız ve destekliyoruz. Bu kararın Isparta'da 20 yıllık kabusu bitireceğini, esnafımızı ve halkımızı rahatlatacağını çok iyi biliyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızdan aldığımız güçle Sayın Milletvekillerimizin de desteğiyle Isparta Ticaret ve Kültür Merkezi tamamlanacaktır.
Bunu bilmeyip, görmeyenlere tavsiyemiz Isparta'nın yeniden imar oluş sürecine, Isparta'nın büyüme ve gelişme sürecine engel değil, destek olmanızdır. Kamuoyuna saygılarımla.”

Bu haber 287 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...