“Biz beş senede, on senede, bu iktidarı terk etmeyiz”

14 Mart 2013 18:26

Saadet Partisi’nin Türkiye genelinde yapmış olduğu “Yeniden Büyük Türkiye” Konferansları çerçevesinde Isparta Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanlığı tarafından “Türkiye Ve Dünya’da Neler Oluyor” konulu konferans düzenlendi.

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve GİK üyesi Yusuf Yiğitalp’in sunumuyla, Belediye Halı Sarayı Düğün Salonunda gerçekleştirilmiş olan Konferansa Isparta ve İlçelerinden üyeler ve vatandaşlar katıldı.

GİK üyesi Yusuf Yiğitalp önce Saadet Partisi il Başkanlığına gelerek orada bulunan İl Başkanı Cevat Gençay ve partililer tarafından karşılanarak Anadolu Gençlik Derneğine bağlı öğrencilerin haftalık sohbetlerine katıldı. Sohbetten sonra orada bulunan gençler ile birlikte konferansın yapılacağı Halı Sarayı Düğün Salonuna geçildi.

Halı sarayında ilk önce Saadet Partisi İl Teşkilatı Tanıtma Başkan yardımcısı İsmail Gençay tarafından hazırlanmış olan sinevizyon izlenerek AKP hükümetinin yaptıkları karşısında Saadet Partisinin vatandaşın lehine olan çalışmaları günümüze yansıyan görselleri geceye katılım yapan misafirler ile birlikte izlendi. Sinevizyon sonunda Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan tarafından Hakkın ve Adeletin tesisi amacıyla orada bulunanlar tarafından yeniden yeniden söz verildi ki;

“Milletimizin saadet ve selameti için, saadet partisinin en büyük zaferi için, yaşanabilir bir Türkiye için, yeniden büyük bir Türkiye için, yeni bir dünyanın kurulması için, bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da canla başla çalışacağımıza söz veriyoruz” diyerek bütün katılımcılardan söz alındı.

Gecenin programına orada bulunan misafirler ile beraber hep birlikte İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlandı.

İlk konuşmayı programın ev sahipliğini yapan Isparta Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanı Mustafa Akbulut yaptı.

“Bizlere böyle bir davayı kazandırdığı için siyasette önce Ahlak Ve Maneviyatı Hak’kı Ve Adaleti, bizlere siyaset ile öğreten, Pek muhterem Merhum Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN hocamızı bir kere daha rahmetle anıyoruz.

Ülkemizde ve Tüm İslam aleminde terörü önleyecek, barışı sağlayacak, işbirliğini güçlendirip İslam Kardeşliğini hayata geçirecek olan, İslam Birliğini kurmak, D-8 oluşumunu hayata geçirmek için, Hakkın ve Adaletin dünya ya hakim olmasını sağlamak adına var gücümüzle cihad edip hem yerelde hem genelde iktidarı almak üzere, bütün gücümüzle çalışıyoruz Allah’ın izniyle.

MİLLİ GÖRÜŞ BELEDİYECİLİĞİNİ ISPARTA’YA

KAZINDIRMA GAYRETİ

Merkez ilçe teşkilatı olarak Isparta’mızda Allah razı olsun İl başkanımız ve yönetiminin desteğiyle Merkez İlçe Teşkilatı olarak, önümüzdeki yerel seçimlerde, Isparta Belediye Başkanlığını almak için ve her şeyden önemlisi siz değerli Ispartalı hemşerilerimizin katkılarıyla ve çalışmalarıyla inşallah Allah’ın izniyle Isparta Belediyesine Saadet Partisi olarak talibiz. Bu anlamda ben sözlerimi uzatmak istemiyorum.  Çünkü burada sözün sahibi var. Huzurlarınızda tekrar Allah’ın Rahmeti bereketi üzerimize olsun diyorum, tekrar hoş geldiniz diyorum.

Daha sonra Isparta Gençlik kollarının bir metnini Isparta Saadet Partisi İl Başkanı Cevat Gençay Hitaben sunucu tarafından okundu. Metinde;

Sayın Cevat Gençay Başkanımız, Siz Müsteri olununuz. Bizler inanıyoruz ki, yürekleri bağlı olan bu gençlik, Gül şehrine Milli Görüşü Hâkim kılacaktır. Ve şimdide Isparta’da yeni bir nesil için yola çıkan Saadet Partisi Isparta İl başkanımız Sayın Cevat Gençay beyefendiyi konuşmalarını yapmak üzere mikrofona davet ediyorum diyerek sözlerini İl Başkanı Cevat Gençay’a bıraktı.

Saadet Partisi il Başkanı Cevat Gençay sözlerine “Saadet Partisi İl Başkanı olarak başta Genel Başkan Yardımcımız Yusuf YİĞİTALP beyefendi ile beraber hepinizi Saygı Sevgi ve Muhabbetle selamlıyorum. Yapılacak olan bu toplantının öncelikle Isparta’mıza Ülkemize ve Partimize hayırlara vesile Olmasını Cenabı Allahtan niyaz ediyorum. Genç kardeşlerimize de teşekkür ediyorum. Zaten biz önce Allah’a sonra da bu genç kardeşlerimize güveniyoruz. Sağ olun var olun diyorum.

HÜKÜMETİN SİYASETİ VATANDAŞI OLMAYAN SİYASET

Değerli kardeşlerim, bugün Türkiye Siyasetinden Mecliste üç tane Parti var, üç tane parti mecliste adeta tiyatro oyunu oynuyor, bu meclisin gündeminde siz var mısınız? Yoksunuz. Köylümüz var mı? Yok. Esnafımız var mı? Yok. Kim var bunların gündeminde? Her gün takip ediyorsunuz. İmralı’daki kişi eli kimler görüşecek? Kim görüşürse görüşsün kardeşim. Bu konuyu kim sızdırdı? Kim sızdırırsa sızdırsın kardeşim. Bu konunun içeriği ne? Sen nereleri veriyorsun? Neleri feda ediyorsun? Karşılığında ne alıyorsun? Bunu biz vatandaş olarak Millet olarak meclis dışı en büyük muhalefet olarak Saadet Partisi olarak bilmek durumundayız. Bunlara verdiğin hesabı Millete de var bakalım! Burada sadece hükümet değil, TBMM inde bulunan CHP, MHP şahsi siyaset yapıyorlar. Gündemlerinde siz yoksunuz. Biz yokuz. Mecliste bütçe konuşmalarında takip ettik. Ne vardı? Biz yoktuk. O bütçeden yani 2013 yılı Türkiye Cumhuriyeti yani bizim bütçemizden bizim cebimizden çıkan paradan 53 milyar faiz gidiyor. Sayın başbakanda çıkıyor diyor ki 23.5 milyar borcu IMF ye ödedik, 5 milyar borç vereceğiz. Peki 2013 yılında 53 milyar verilen faizin ana parası kaç para? 600 milyar dolar borç ettiniz bu ülkeye! Satılmadık yer koymadınız ve millete çok iyiymiş gibi adete çok güzelmiş gibi izah ediyorsunuz.  Değerli arkadaşlar Saadet Partisi olarak asla ve asla umutsuzluğa düşmeyin. Bu milleti kırk yıldır batıya çekmek için asılan partiler biz milletimizi aslına çekmeye uğraştık ve çekeceğiz. Bu büyücüler bu tv kanalları ne kadar sizi kandırmaya çalışırsa çalışsın birgün bu konular Allah’ın izniyle gün yüzüne çıkacak.

Bugün çok ciddi bir proje karşısında mücadele ediyoruz. Bizleri dini değerlerimizden uzaklaştırmak için bütün gayretlerini sarf ediyorlar. Şu dizilere bir bakın Allah’ın aşkına. Zamanında Dallas dizisi vardı. Bütün toplumumuz tepki gösteriyordu. Şimdi Dallas dizisinin yüz katı daha pis diziler var ama toplumu tepkisiz hale getirdiler. Ve bunu da bizden ayrılan arkadaşlar yapıyorlar.

Gençliğimiz uyuşturucu intiharlar artmış, faize bulaşmadık kimse kalmamış bu son on yılda hani nerede ne iyi gidiyor arkadaşlar? Ahlak mı iyi gidiyor? Faize bulaşmadık insanımız mı kalmış? Hırsızlık mı artmamış? Boşanmalar mı artmamış, iyiye giden ne Allah aşkına. Kötülüklerin hakim olduğu yerde bazı kötüleri cezalandırmak bu milleti tatmin etmez. Bizleri başta tatmin etmez.

İkincisi; Güçsüzleştiriliyoruz, arkadaşlar. Fertler borçlu, aileler borçlu, esnaf borçlu, şirketler borçlu, holdingler borçlu, belediyeler borçlu, devlet borçlu, borç yiğidin kamçısıymış, şimdi borç yiğidi kamçı olarak kullanıyor arkadaşlar, detayına girmiyorum.

Bunlar İslam birliğini engelliyorlar. Sadece bir parti için konuşmuyorum ben bunu. Avrupa birliği bakanlığı kuruluyor. Bütün gayretler Avrupa birliğine girmek için tavizler veriliyor ama İslam birliği için adım atılmıyor.

Biz ne yapacağız?

İnşallah Allah’ın izniyle bunlarında sonu olacak geçmiş partilerde olduğu gibi! İlk geldiğimizde maneviyatımızı güçlendireceğiz Allahın izniyle. Biz pısırık korkak bir toplum değiliz. Biz yüz sene önce dünyaya yön vermiş milletin evlatlarıyız. Biz başkalarının kurallarını bu ülkeye taşıyarak, adam olamayız. Biz inancımıza, tarihimize, kültürümüze, sahip çıkarak adam oluruz. Biz bir kardeşiz.

Biz yeni bir dünya kuracağız arkadaşlar. Biz dünyada adil bir düzen kuracağız. Kimse sömürülmeyecek. Adaletsiz kimse davranamayacak. Onun için biz ağır ağır geliriz amma geldik mi böyle diğer partiler gibi beş senede, on senede, bu iktidarı terk etmeyiz, altı yüz sene hükmederiz Allah’ın izniyle.

Onun için arkadaşlar biz sabırla gayretle çalışacağız. İnançlarımızdan, tarihimizden, ruh kökümüzden, kimliğimizden, kültürümüzden taviz vermeyeceğiz. Yavaş yavaş bu iktirada geleceğiz amma bir daha da bu millet bizi bırakmayacak. Ben daha fazla konuşmamı uzatmak istemiyorum. Genel başkan yardımcım burada. Buraya katıldığınız için, başta bu proğramı organize eden Merkez İlçe Başkanı ve yönetimine ve sizlere gönülden teşekkür ediyorum. Hepinize Allah sağlık sıhhat bolluk bereket versin diyorum saygılar sunuyorum, Allah’a emanet ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

 

 

Bu haber 875 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...