Dobi Hasan’dan Vali Seymenoğlu’na ziyaret

21 Kasım 2019 17:56

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7. Grup’ta mücadele eden Isparta 32 Spor’un Teknik Direktörü Hasan Şengün, Isparta Valisi Ömer Seymeoğlu’na iade ziyarette bulundu. Ziyarette Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Çem Çetin’de hazır bulundu.

                Ziyarette Isparta 32 Spor, şehir ve Üniversite spor gündemi de konuşuldu.

                (Dobi Hasan) lakaplı Isparta 32 Spor Teknik Direktörü Hasan Şengün, hemşerisi Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu’na spora olan ilgisinden dolayı teşekkür ederek, “Sayın Valimiz daha önce kulübümüzü ziyaret ederek bizleri mutlu etmişti. Biz de bacanağım aynı zamanda SDÜ Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cem Çetin Hocamla birlikte ziyaret etmek istedik. Valimizin spora olan ilgisi bizleri mutlu ediyor. Bu hafta Manavgat Belediyespor’la şampiyonluk yolunda önemli bir maça çıkacağız. Zor bir maç. Ama önemli olan bizim ne yaptığımız. Kazanıp yolumuza devam edeceğiz” dedi.

                Şengün, Türk futbolunun kurtuluşunun altyapı olduğunu ve Isparta 32 Spor’un geleceğin yıldızlarını yetiştirmesi için saha ve tesis imkanları verilmesi halinde çok daha güzel günlerin beklediğini sözlerine ekledi.

                Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirerek, kanunlar çerçevesinde de takıma destek olacaklarını söyledi. Seymenoğlu, hemşerisi Dobi Hasanlı Isparta 32 Spor’a da başarılar diledi. Seymenoğlu, spor turizminin önemine dikkat çekerek, Davraz Kayak Merkezi’ne de büyük önem verdiklerini dile getirdi.

                SDÜ Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr.Cem Çetin ise spor turizminin önemine dikkat çekti. Isparta 32 Spor’a da hem hekimlik hem de tesisleşme anlamında tam destek verdiklerini belirten Çetin, ayrıca Üniversitespor’u da kurduklarını sözlerine ekledi.

Bu haber 279 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...