Selçuk, Fırsatları Değerlendiriyor

23 Kasım 2019 12:24

Isparta Ziraat Odası Başkanı Mustahattin Selçuk, yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürürken hiç bir fırsatı da kaçırmıyor. Selçuk, Ankara Ticaret Odası ‘nda düzenlenen Tarım ve Orman Şurası’na katılarak başta Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli olmak üzere çok sayıda bürokrata Isparta tarımını ve çiftçilerin sorunlarını yaptığı sunumla aktardı.

Isparta Ziraat Odası Başkanı Mustahattin Can Selçuk 18 Kasım 2019 tarihinde, Ankara ATO Congresium'da Tarım ve Orman Bakanlığı'nın kısa, orta ve uzun dönem stratejilerinin belirlenmesine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen 3'üncü Tarım ve Orman Şûrası’na katıldı.

 Şura kapsamında üretici, öğretim üyesi, özel sektör temsilcisi, meslek odası temsilcisi, dernek temsilcisi, uluslararası kuruluş temsilcisi gibi üyelerden oluşan bin 611 kişilik çalışma platformu oluşturuldu.

Isparta Ziraat Odası Başkanı Mustahattin Can Selçuk Şûrada ayrı bir toplantı salonunda Isparta lavanta tarımı ve sorunları ile ilgili bir sunum gerçekleştirdi.

Tarım Çalıştayında Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’yle de görüşme yapan Başkan Mustahattin Can Selçuk Tarım ve Orman Bakanı’nı Gül Festivaline davet etti ve bakandan söz aldı.

BAKANLIKTAN TARİHLER İSTENDİ

Davet üzerine bakanlıktan yetkililer Başkan Selçuk’u arayıp festival tarihlerini istediler.Başkan Selçuk; “ Gül festivalinde inşallah Tarım ve Orman bakanımız Bekir Pakdemir’i ağırlamaktan onur duyacağız ve Ispartamızın tarım ile ilgili sorunlarını her zaman Ankara da yetkililerle paylaşmaya çalışacağız” sözlerine yer verdi.

Bu haber 272 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...