ISVAK KOROSUNDAN MUHTEŞEM KONSER

25 Kasım 2019 17:55

Cuma akşamı ITSO Meclis salonu bir ilke imza attı.  Ankara’da faaliyet gösteren ISVAK  bünyesinde faaliyet gösteren Türk Sanat Müziği Korusunun konseri ile Ispartalılar renkli bir gece yaşadılar.

Koro Şefi ünlü sanatçımız Orhan Saygıcı’nın yönettiği koro izlemeyi gelenleri büyüledi. Vali Ömer Seymenoğlu, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Emniyet Müdürü Metin Akay, ITSO Başkanı Mustafa Tutar’ın yanı sıra çok sayıda Ispartalı müziksever de salonun büyük bölümünü doldurdu.

ISVAK  Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Şahlan konser öncesi yaptığı konuşmada “ Merhum Cumhurbaşkanımız Süleyman Demirel’in banisi olan Vakfımız 1993 yılında Isparta ve ortak üyelerimizin katkılarıyla kurulmuştur. Yüksek öğrenim öğrencilerinin, mesleki, ekonomik, sosyal ve kültürel sağlık ve moral turizm, tanıtma, spor,teknik ve diğer ihtiyaçlarını karşılamak üzere gerekli araştırma ve çalışma yapmak, yardımcı olmak, önerileri hazırlamak ve bunların her türlü mali ve kaynak imkanlarla desteklenerek çözüme kavuşturmak ve ayrıca  karşılıklı yardım ve dayanışmayı artırmak amacıyla kurulmuş olup, bu amaç doğrultusunda faaliyetlerine devam etmektedir.”

İki bölümden oluşan Türk Sanat Müziği Konserinde Koroya Ispartalılarda iştirak ederek renkli bir gece yaşadılar.  Konser sonrası Vali Seymenoğlu, Belediye Başkanı Başdeğirmen, ITSO Başkanı Tutar sanatçılara çiçek takdim ederek Koro’yu Lavanta ve Gül mevsiminde Ispartaya davet ettiler.

Bu haber 264 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...