Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi´nde memnuniyet oranı % 98´e ulaştı

25 Kasım 2019 17:59

Diş Hekimleri Günü, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde mütevazi bir törenle kutlandı. İl Sağlık Müdürü Mehmet Karakaya, ağız ve diş sağlığı hizmetlerinde yüzde 98'lik bir memnuniyete ulaşmanın mutluluk verici olduğunu söyledi.

Devletin ağız ve diş sağlığı hizmetlerini vatandaşlarına ücretsiz olarak sunduğu Isparta Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde 22 Kasım Diş Hekimleri Günü mütevazi bir törenle kutlandı. Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'ndeki törene Sağlık Müdürü Mehmet Karakaya da katıldı.

                Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt. Ahmet Uysal, Diş Hekimleri Günü dolayısıyla düzenlenen kahvaltı programında meslektaşlarının gününü kutladı. Diş hekimlerinin fedakarca bir çalışma içerisinde olduğunu belirten Uysal, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde halka en iyi hizmetin sunulduğunu söyledi.

                İl Sağlık Müdürü Mehmet Karakaya da Diş hekimlerinin gününü kutlayarak "sizlere teşekkür ediyoruz. Gününüzü kutlarız. Devletimiz ağız ve diş sağlığı anlamında çok önemli bir hizmeti buradan yürütüyor. Merkezimizle ilgili şikayet oranı sadece yüzde 2. Yani yüzde 98 oranında bir memnuniyet var. Bu hepinizin başarısız. Tebrik ediyorum, teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Bu haber 288 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...