MHP yönetimi yatırımları gezdi

14 Mart 2013 18:33

MHP İl ve İlçe yönetim kurulu üyeleri Belediye tarafından inşa edilen fabrika ve yatırımları yerinde inceledi. Heyet içerisinde, MHP İl 2. Başkanı Atila Kurtul, MHP Merkez İlçe Başkanı Ramazan Pala, İl Başkan Yardımcıları, Sabri İkiz, Arif Aslan, Hüseyin Kara ve İsmail Özer Özgül’de   vardı. Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ın eşliğinde Belmaş tarafından yaptırılan Ortadoğunun en büyük Bimsblok fabrikasını, bu fabrika yanına inşa edilen yalıtım ve izolasyon fabrikasındaki çalışmaları yerinde incelediler. Ayrıca heyet Batıkent Mahallesi Isbaş fabrikasının arkasında inşa edilen Gökkubbe fuar alanındaki inşaat çalışmalarını da yerinde inceledi. Günaydın nezaret ettiği heyete çalışmalar hakkında ayrıntılarına varıncaya kadar bilgi verdi. Özellikle İzolasyon ve Yalıtım fabrikası inşaatına ağırlık veren Günaydın fabrikanın faaliyete geçtiği zaman dünyanın kendi alanında en büyük fabrikası olacağını belirtti. Heyet daha sonra Isparta’nın ve bölgenin en modern fuar alanı olacak olan Gökkubbe fuar alanı hakkında da gelen heyete ayrıntılı bilgi verdi. Fuar alanında her şeyin düşünüldüğünü en az 1500 aracın park edebileceği katlı otopark’ın da inşa edileceğini belirtti. Böylece Isparta’da yapılan ilk katlı otopark ünvanını da fuar alanı içerisinde olduğunu belirtti. Her şeyin ayrıntıları ile düşünüldüğünü söyleyen Günaydın, gezi sonrası kısa bir açıklamada da bulundu.

Günaydın yaptığı açıklamasında, “zaman zaman fabrikalarımızdaki çalışmalarımızı inceliyoruz. Bu günkü incelememizde bize MHP yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti. Belediyemizin yaptığı çalışmaları yakından görmek istediler. İzolasyon ve yalıtım fabrikamızdaki inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. Fırın ünitesi fabrikamıza geldi ve önümüzdeki günlerde de yerine monte edilecek. Ayrıca fabrikamızın bina duvarları da örülmeye başlanacak. Gökkubbe fuar alanımızda da çalışmalar istediğimiz seviyede sürmektedir. Bildiğiniz gibi bölgemiz deprem bölgesinde olduğu için kullandığımız malzemeleri buna göre kullanarak alanımızın uzun yıllar halkımıza hizmet etmesini hedeflemekteyiz. Fuar alanımızın kirişleri tamamlandı. Önümüzdeki günlerde de 200 tonluk çember kiriş sistemimiz var. bu çember kiriş sisteminin ortadan kaldırarak kirişlerden uzatacağımız kolonlarla birleştireceğiz. Fuar alanımız bu kolon ve çember kirişte konduğu zaman kendisini gösterecek. Ayrıca fuar alanımıza 9 bin metrekare alan içerisine otopark yapıyoruz. Bu otoparkımızı da çelik sistem ile tamamlayacağız” dedi.

MHP Merkez İlçe Başkanı Ramazan Pala ise Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın Isparta adına yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Halkın Günaydın’ı seçerken yanılmadığını da ifade ederek, “1999’da iktidara getirmiş, 2009’da da halkımız doğru karar vererek Günaydın’ı göreve getirmiştir. 2014’de de aynı kararı vereceğine inanıyorum. İktidarın onca baskısına rağmen yılmadan hizmetlerine devam etmektedir. Halkımız kendilerine söylenen laflarla değil yapılan hizmetleri bizzat yerinde görerek karar vermeleri en doğru bir karar olacaktır” dedi. 

 

 

 

 

Bu haber 874 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...