Ispartalı Muhtarlar Göller Ekspresi ile İzmire gittiler

29 Kasım 2019 18:03

Isparta Muhtarlar Derneği Başkanı Gökhan Büyükleblebi, Isparta-İzmir arasında seferlere başlayan Göller Ekspresi’ne destek olmak, farkındalık oluşturmak amacıyla mahalle muhtarlarına yönelik tren programı düzenledi. Dernek Başkanı Büyükleblebi, yönetim kurulu üyeleri ile 20 mahalle muhtarı Göller Ekspresi ile İzmir’e gitti.

Isparta merkez mahalle muhtarları, İzmir programı kapsamında bazı ziyaret ve temaslarda bulundu. Muhtarlar, ihracat kapasitesini artırmak, kalifiyeli eleman ihtiyacını karşılamak amacıyla İzmir’de de tesisleşen ÜNMAK Isı Sistemleri ile İmaj Mobilya’nın Pancar OSB’deki tesisleri gezdiler.

Mehmet-Mahmut-Sabit Ünlüsoy kardeşlerin evsahipliğinde gerçekleşen gezide, mahalle muhtarları 30 bin m2 kapalı alana ulaşan,  son teknolojik cihazlarla önemli bir üretim üssü olan ÜNMAK Fabrikası’nı gezdi. Radyatör ile doğalgaz ve kömürlü kazan üretimi yapan ÜNMAK, 230 kişilik istihdamı ile dikkat çekiyor. Üretiminin yüzde 70’ini ihracata gönderen ÜNMAK’ın Isparta’da da üretim tesisi bulunuyor.

 

Bu haber 281 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...