“İYİ PARTİ´DE HEDEF 5 BİN ÜYE”

29 Kasım 2019 18:05

İYİ Parti İl Başkanı Özgür Tandoğan,  Isparta’da parti üye sayısında ciddi bir artış olduğunu, il genelinde 5 bin üyeye ulaşmayı hedeflediklerini söyledi. Tandoğan, “İnsanlar artık iktidara geleceğimize inanıyorlar” iddiasında bulundu.

İYİ Parti İl Başkanlığı, aktif çalışmaları ile dikkat çekiyor. İYİ Parti, her Çarşamba günü ‘geleneksel birlik ve beraberlik kahvaltısı’ ile üyelerini biraraya getiriyor. Her Çarşamba İYİ Parti’de kahvaltı günü var.

İYİ Parti İl Başkanı Özgür Tandoğan, partiye olan ilginin memnuniyet verici olduğunu söyledi. Geleneksel kahvaltı programının her çarşamba yapıldığını belirten Tandoğan, “Geleneksel olarak birlik ve beraberlik kahvaltısı düzenliyoruz. Her Çarşamba bu programımız var. Bayanlarımız hazırlıyor, yeri geliyor erkekler sponsor oluyor. Amacımız burada üyelerimizle, halkımızla birlikte kahvaltı yapmak” diye konuştu.

HEDEF 5 BİN ÜYE

İYİ Parti’de bir hareketlilik yaşandığını ve halkın ilgisinin giderek arttığını iddia eden İl Başkanı Tandoğan, şöyle devam etti:

“İYİ Parti, Türk halkının gönlüne yer etmiş bir parti. Umutsuzluğa umut olan bir parti. O yüzden dolayı da üye sayısımız her geçen gün artmaktadır. Üye sayımız Isparta’da çok ciddi artıyor. Kendimize bir hedef koyduk. En azından genel seçimlerde aldığımız oyun yüzde 10’unu üye yapmak istiyoruz. En az 5000 üyeye ulaşmak istiyoruz. Şu an 2500 sayısına ulaştık. Son 2 aydır çalışmalarımız yoğunlaştı. Merkezde 350 yeni katılım var, il genelinde 1000 yeni üyeye ulaştık.

İYİ Parti bir umut. İnsanlar için son kale İYİ Parti. İnsanlar artık iktidara geleceğimize inanıyorlar. Gelecekte bu ilginin daha da artacağını, büyüyeceğimizi düşünüyorum. Türk milletinin her türlü siyasi düşüncesine hitap eden bir partiyiz. Yeter ki terör ve terörist grupları ile herhangi bir bağlantı olmasın. Türk milleti olarak İYİ Parti’de ışık görülüyor. Genel Başkanımızın alternatif olduğu halkımız tarafından biliniyor. O yüzden İYİ Parti yükselişte. Sahada olan, halkla el ele olan tek partiyiz.  Yükselişimizin sebebi azmimiz, inancımız ve dürüstlükten taviz vermemiz. Türk halkını hak ettiği konuma getirmeyi hedefliyoruz. Üreten bir Türkiye istiyoruz. Dünya genelinde sözde değil özde lider olan bir ülke istiyoruz. Ne söz verdiysek o sözlerimizi yerine getirdik.” 

Bu haber 250 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...