Ispartaspor galibiyet serisi peşinde

30 Kasım 2019 12:46

Pembe-yeşilliler, Pazar günü ligin iddialı takımlarından Muğla temsilcisi Ortaca Belediyespor’la oynayacağı maçı kazanarak galibiyet serisini tekrardan başlatmak istiyor.

                Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 7. Grup’ta mücadele eden Ispartaspor, ligdeki 11. Maçını 1 Aralık Pazar günü Muğla temsilcisi Ortaca Belediyespor’la oynayacak.  Isparta Atatürk Stadı’nda oynanacak karşılaşma saat 14.00’de başlayacak. Müsabakayı Adana Bölgesinden Hasan Kılıçarslan, Murat Oruç ve  Niğde Bögesinden Ömer İşçan yönetecek.

                Ispartaspor, güçlü rakibini yenerek hem tekrardan galibiyet serisi yakalamak hem de şampiyonluk yolunda önemli bir engeli kayıpsız geçmek istiyor. Pembe-yeşilliler, 18 puanl altıncı sırada bulunuyor. Ispartaspor ile lider Kestelspor arasında 4 puanlık fark bulunuyor. Temsilcimiz, ilk yarının bitimine 3 hafta kala Ortaca Belediyespor, Sarayönü Belediyespor ve Ç al Belediyespor maçlarını kayıpsız geçme amacında.

SÜRPRİZ TAKIM ORTACA BELEDİYESPOR

                Muğla temsilcisi Ortaca Belediyespor ise 18 puanla üçüncü sırada bulunuyor. Bu sezon inişli ve çıkışlı bir grafik çizen Ortaca Belediyespor, lider Kestelspor’u evinde yenerek dikkatleri üzerine çekerken ligin zayıf halkası olarak gösterilen Kepez Belediyespor’a da mağlup oldu. Çok koşan ve mücadele eden bir takım görüntüsü veren Muğla temsilcisi de sürpriz sonuçlar alabiliyor. Özellikle Ortaca Belediyespor’un golcüsü Ercan Kuruçay’da attığı 6 golle takımın gol yollarında etkili ismi.a

İŞTE HAFTANIN MAÇLARI

                Gruptaki diğer karşılaşmalarda ise lider Kestel Belediyespor, Çal Belediyespor’u ağırlarken, Manavgat Belediyespor ise Denizli Sarayköyspor’la deplasmanda karşılaşacak. Karaman Belediyespor ise Bucak Belediye Oğuzhanspor’u konuk ederken, Akşehirspor ise Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitespor’la deplasmanda karşılaşacak. Yatağanspor, Sarayönü Belediyespor’u ağırlarken, Konya Ereğlispor ise Kepez Belediyespor’u konuk edecek.

 

Bu haber 300 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...