Adar’dan Bayram önerisi

23 Ağustos 2012 11:56

Adar’dan Bayram önerisi:

“Gelin bayram kutlamalarını

hep birlikte yapalım”

Isparta Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Adar, gelecek yıldan itibaren Bayram kutlamasının hep birlikte yapılmasını önerdi.

 

Isparta Ticaret Borsasında Ramazan Bayramının 1. Gününde gerçekleştirilen Bayramlaşma programı çerçevesinde bir çok kurum ve kuruluş ile sivil toplum örgütü başkan ve temsilcileri Borsa’yı ziyaret ederek yöneticileriyle bayramlaştı.

Isparta Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Adar, kendilerine bayram ziyaretinde bulunan Isparta Ticaret ve Sanayi Odası yöneticileri ile Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkan Vekili ve Isparta Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ahmet Tural ile beraberindeki yöneticileri kabulünde bir teklifte bulundu. Başkan Adar; “Isparta Ticaret ve Sanayi Odamız, biz yani Ticaret Borsamız ile esnaf teşkilatını oluşturan Isparta Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği ile bu birliğe bağlı tüm oda başkan ve üyelerini kapsayacak şekilde birlikte bir ortak organizasyonla Bayram kutlaması yapabiliriz. Aynı, Valilik tarafından hazırlanan ve hali hazırda Öğretmenevinde yapılan bayram kutlaması gibi bizde bu şekilde bir ortak kutlama yapabiliriz” dedi.

ITSO VE IEOB’NDEN ÖNERİYE OLUMLU YANIT 

Ziyarette bulunan Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan Vekili Ahmet Tural ve Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Şükrü Başdeğirmen, Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Adar’ın bu ‘Ortak bayramlaşma’ programı önerisine olumlu yanıt vererek önümüzdeki bayramdan itibaren böyle bir programın gerçekleşebileceğini söylediler.

ITSO, YEREL AKTÖRLERİ BİR ARAYA GETİRECEK

Öte yandan, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Kaçıkoç, bayramlaşma programında bayramdan sonra mecliste grubu olan partiler , Vali, Belediye Başkanı, Rektör gibi şehrin üst düzey yöneticilerini bir araya getirip şehrin sorunlarını masaya yatırarak çözüm yollarını tartışacaklarını söyledi.

 

Bu haber 752 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...