Ispartaspor yeni sezonda maçlarını Eğirdir’de yapacak

15 Mart 2013 21:19

Ispartaspor Başkanı Şevket Savlu, “Belediye Başkanımız Özmeral’in samimi davranışları bizi Eğirdir’e bağladı. Şampiyon olduğumuzda yeni sezon maçlarımızı Eğirdir’de yapacağız”

Ispartaspor Başkanı Şevket Savlu, yeşil pembeli ekibin her türlü faaliyetlerinin Eğirdir’de olacağını söyledi. Ispartaspor gecesi düzenleyen Şevket Savlu, Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’in “Sahalarımız ücretsiz olarak herkese açıktır. Biz sporu ve sporcuyu  fazlasıyla seviyoruz” sözünü hatırlatıp bu sebepten dolayı Eğirdir’e ayrı bir bağlılıklarının olduğunu söyledi.

Ispartaspor’un gecesine futbolcular, teknik heyet ve Kulüp Başkanı Şevket Savlu’nun yanı sıra, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili İşadamı Şükrü Başdeğirmen, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi İşadamı Salih Sarıkaya, BETAŞ Fabrikası sahibi İşadamı Tahsin Gürsu ve davetliler katılmıştı

Her fırsatta Başkan Özmeral’i ziyaret edip, telefonla arayan Ispartaspor Başkanı Şevket Savlu yaptığı açıklamada, “Takımımız her tülü çalışmasını ve hatta önümüzdeki sezon maçlarını Eğirdir’de yapacak. Bu kararı almamızdaki büyük sebeplerden birisi de Eğirdir Belediye Başkanımız Osman Nuri Özmeral’dir. Sağ olsun Başkanımız biz ne zaman antrenman yapmak istediysek Eğirdir Belediyesi’nin sahalarının kapılarını bize sonuna kadar açtı ve desteklerini esirgemedi. Sıcak ve samimi davranışlarıyla bizi Eğirdir’e bağladı. Şu anda şampiyonluğumuzu garantiledik gibi gözüküyor. Önümüzdeki sezon Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek olursak, kesinlikle maçlarımızı Eğirdir’de yapacağız. Bu da şu demektir. Eğirdir’e birçok ilden ve ilçeden takımlar ile taraftarları gelecek, turizm açısından, ekonomik açıdan da canlılık kazandırılmış olacaktır. Bu kazancın sağlanmasında en büyük emek bizi Eğirdir’e bağlayan Belediye Başkanımız Osman Nuri Özmeral’dir” dedi.

Ispartaspor en son, Uluborlu sahasında karşılaştığı Uluborluspor’u 3-2 yenerek şampiyonluk mücadelesinde yoluna devam ediyor.

 

 

Bu haber 1243 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...