Ispartaspor galibiyet peşinde

14 Aralık 2019 13:13

Pembe-yeşilliler, ilk yarının son maçında ağırlayacağı Denizli Çal Belediyespor’u yenerek devreyi galibiyetle kapatmak istiyor.

                Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 7. Grup’ta mücadele eden Ispartaspor, ilk yarının son haftasında Denizli Çal Belediyespor’u ağırlayacak. Karşılaşma Isparta Atatürk Stadı’nda 15 Aralık Pazar günü saat 14.00’de oynanacak. Müsabakayı Ankara Bölgesinden Mustafa Ünver, Fahrettin Yılmaz ve Nevşehir Bölgesinden Ali Rıza Kuzucu isimli hakemler yönetecek.

                Ispartaspor 24 puanla üçüncü sırada bulunuyor. Pembe-yeşilliler, Denizli temsilcisi yenerek hem devreye moralli girmek hem de şampiyonluk yolunda önemli bir avantaj yakalamak istiyor.

                Denizli Çal Belediyespor ise 11 puanla 10. Sırada bulunuyor. Çal Belediyespor ise Ispartaspor maçından puan ve puanlarla ayrılmayı hedefliyor.

                Gruptaki diğer karşılaşmalarda ise lider Kestel Belediyespor, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitespor’u ağırlayacak. Karaman Belediyespor ise Kepez Belediyespor’u konuk edecek. Manavgat Belediyespor da Bucak Belediye Oğuzhanspor’la deplasmanda karşılaşacak.  Akşehirspor ise Yatağanspor’la deplasmanda karşılaşırken Sarayköyspor ise Sarayönü Belediyespor’u konuk edecek. Ortaca Belediyespor ise Konya Ereğlispor’la deplasmanda karşılaşacak. Bu karşılaşmaların ardından liglere ara verilecek. 2. yarı müsabakaları ise 19 Ocak Pazartesi start alacak.

               

Bu haber 276 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...