Özmeral, sağlık personelinin bayramını kutladı

15 Mart 2013 21:23

Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, 14 Mart Dünya Tıp Bayramı münasebetiyle Eğirdir İlçe Sağlık Müdürlüğü’nü ve Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi’ni ziyaret etti. Başkan Özmeral, Belediye önünde halka ücretsiz tansiyon ölçümü yaparak tuz tüketimi konusunda bilgilendiren sağlık personelinin de Tıp Bayramı’nı kutladı. 

Başkan Özmeral, Tıp Bayramı münasebetiyle ilk olarak İlçe Sağlık Müdürü Mehmet Nazif Aydın’ı ziyaret etti. Çiçek takdim eden Başkan Özmeral, “14 Mart Tıp Bayramınız kutlu olsun. Şahsınızda bütün sağlık personelimizin bayramını kutluyorum. Bütün sağlık mensuplarına huzur, mutluluk ve sağlıklı ömürler diliyorum.” dedi.

Başkan Özmeral’in nazik ziyaretinden dolayı memnuniyetini belirten İlçe Sağlık Müdürü Mehmet Nazif Aydın, “Bizleri unutmadınız, bayramımızı kutlamak için ziyaret ettiniz. Çok teşekkür ederiz” dedi. Başkan Özmeral’in İlçe Sağlık Müdürü Aydın’ı ziyaretinde Dr. Funda Ekimci Deniz ve Dr. Abdullah Yılmaz da hazır bulundu.

İlçe Sağlık Müdürü Mehmet Nazif Aydın’ı ziyaret ettikten sonra Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi’ne geçen Başkan Özmeral, Başhekim İbrahim Etli’nin Isparta’daki programlarda olması sebebiyle Başhekim Yardımcısı Cenk Yıldız’ı ziyaret etti. Ayrıca Hastane’de geçtiğimiz aylarda vazifeye başlayan Kadın Doğum Mütehassısı Selen Erzincan’ı ziyaret etti. Dr. Selen Erzincan’ı ziyaretinde, Ortopedi Mütehassısı Tevfik Erzincan da hazır bulundu. Tıp Bayramı münasebetiyle günün hatırasına Başkan Özmeral, Başhekim Yardımcısı Cenk Yıldız’ın teklifi üzerine bayan Dr. Selen Erzincan’a çiçeği takdim etti. Başkan Özmeral, Hastanede bazı hekimleri ve sağlık çalışanlarını ziyaret ederek Tıp Bayramını kutladı. 

Başkan Özmeral son olarak, Belediye önünde tuz tüketimi konusunda halkı aydınlatan ve tansiyon ölçen sağlık personelini ziyaret ederek, onların da Tıp Bayramı’nı kutladı ve onlarla sohbet etti.

Bu haber 1504 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...