Şehit Ahmet Hilmi Yiğit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden “Emek Verenlere Vefa”

24 Aralık 2019 16:07

Şehit Ahmet Hilmi Yiğit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde çalışarak emekli olan eğitim çalışanları için “Emek Verenlere Vefa” temasıyla bir program düzenlendi.

Okulun Sosyal Etkinlik Komisyonu tarafından organize edilen programa; yönetici, öğretmen, okul-aile birliği başkanı ve okulda hizmet vererek emekli olan 120 civarında eğitim çalışanı katıldı.

Komisyon olarak çeşitli sosyal, kültürel ve sportif etkinliklere imza attıklarını söyleyen komisyon başkanı ve program sunucusu Şaban İliksiz, “24 Kasım Öğretmenler Gününün olduğu hafta okulumuzda görev yapan tüm personele yönelik ‘Öğretmene Vefa’ temasıyla çeşitli etkinlikler yaptık. Bugün de okulumuzda görev yapmış ve aktif eğitim-öğretim hizmetini tamamlamış siz saygıdeğer eğitim çalışanlarına yönelik ‘Emek Verenlere Vefa’ temasıyla bu programı tertipledik. Sizleri ve verdiğiniz hizmetleri unutmamız mümkün değildir” dedi.

Programda konuşan Okul Müdürü Muzaffer Öztürk, “Siz değerli eğitim çalışanları, öğretmenlerimizle bugün burada birlikte olmaktan son derece mutlu olduk. Bu programı tertipleyen Sosyal Etkinlik Komisyonu üyesi öğretmenlerimize ve katılımınızdan dolayı da siz değerli eğitim çalışanı, öğretmenlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Emekli öğretmenler de, okulun tarihinde ilk kez böyle bir toplantının tertiplenmesinden son derece mutlu olduklarını belirterek okul müdürü ve programı tertipleyen öğretmenlere teşekkür ettiler. Ayrıca bu tür toplantının her yıl yapılması temennisinde bulundular.

Emekli Din Kültürü Öğretmeni Bahri Uranlı; okulda hizmet ederek ebediyete intikal eden eğitim çalışanları için indirdiğini hatmin duasını yaptı.

Yıllar sonra bir araya gelen eğitim çalışanları birbirlerini görmenin ve geçmişte yaşananları tekrar yâd etmenin mutluluğunu yaşadılar. Hoş sohbetlerin olduğu programda katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunuldu. Okulun Müzik Dersleri Öğretmeni Ali Osman Yıldız tarafından müzik ziyafeti sunuldu.

Son olarak Okul Müdürü Muzaffer Öztürk tarafından, katılımcılara günün anısına ve eğitim-öğretime verdikleri hizmetler için belge takdim edildi. Program, toplu hatıra fotoğraf çekimim ile sona erdi.

 

 

Bu haber 349 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...