“KYK Yurtlarında doluluk yüzde Doksan’a ulaştı”

26 Aralık 2019 16:23

Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek ve aynı zamanda Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) İl Müdürü  Murat Gevrek, merkez ve ilçelerdeki yurtların otel konforunda olduğunu belirterek, şu an da yüzde 90 doluluk oranı ulaştıklarını söyledi.

Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek ve aynı zamanda Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) İl Müdürü  Murat Gevrek, KYK yurtlarında yüzde 90’lık doluluk oranına ulaştıklarını söyledi. Merkezde Murat Hüdavendigar, Gülistan, Gülcihan, Isparta, Bediüzzaman Said Nursi, Mihri Hatun ilçelerde Sütçüler, Yalvaç, Eğirdir, Atabey, Keçiborlu, Şarkikarağaç ve Uluborlu’da da  yurtların olduğunu bildiren Gevrek, “Şu an da 9239 kız, 5879 erkek toplamda 15.115 öğrencimiz bulunuyor. Öğrencilerimize her türlü imkanı sunuyoruz. Ve şu an da yurtlarımızda boş yerlerimis var. Sıkıntımız yok. Kapımız öğrencilerimize açık” dedi.

                Gevrek, Kredi ve Yurtlar Kurumu’nun konforun lüks otel konseptinde olduğunu ve kullanım alanlarının, ders çalışma ve konaklama yerlerinin oldukça iyi olduğunu söyledi. Gevrek, “Güvenlik görevlilerimiz, personelimiz öğrencilerimizin konaklama yaparken daha iyi şartlarda kalması için elinden geleni yapıyor. Çok amaçlı salonlarımız, çeşitli atölyelerimiz de yurtlarımızın içerisinde bulunuyor” diye konuştu.

 

Bu haber 334 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...