Bora Jet erteledi, THY’de erteleyebilir

15 Mart 2013 21:40

Isparta’nın aylardır beklediği Isparta-İstanbul arası uçak seferleri halen daha başlamış değil. Uçuşların başlamamasının altında yatan sebepler tartışılırken, Bora Jet’in 28 Şubat’ta başlaması gereken uçuşlarına Mart ayı sonunda başlayacağı, Nisan’da uçuşlarına başlaması beklenen Türk Hava Yolları’nın ise Mayıs ayında başlayacağı öğrenildi.

Ispartalının uçak hasreti devam ededursun firmalar uçuşlarını bir sonraki aylara erteledi. Bora Jet Hava Yollarının 28 Şubat’ta başlaması beklenen ancak üzerinden 16 gün geçmesine rağmen bir türlü başlamayan uçak seferleri “Acaba yine uçuşlar ertelendi mi?” sorusunu akla getirdi.

BORA JET MART AYI SONUNDA BAŞLIYOR

Uçak bilet satış acenteliği sektöründe faaliyet gösteren ve aynı zamanda ITSO Yönetim Kurulu Üyesi olan Adem Demiralay, Bora Jet’in Mart’ın sonunda uçuşlarına başlayacağı bilgisini aldıklarını belirtti. Demiralay, “Uçuşlar önce 28 Şubat’ta ardından da 5 Mart’ta başlayacaktı. Ancak bilmediğimiz bir sebepten ötürü uçak seferleri bir türlü başlayamadı. Mart ayı sonunda başlayacağını öğrendik. Biz de dört gözle uçuşların başlamasını bekliyoruz” dedi.

THY İSE MAYIS’TA BAŞLAYACAK

Öte yandan uçuşlara başlayacak bir diğer firma olan Türk Hava Yollarının da nisan ayında başlaması planlanan seferlerinin mayıs ayına kaydırıldığı öğrenildi. Vatandaş yetkililerden uçuşların neden gecikmeli başlayacağı sorusunun cevabını bekliyor.

 

 

Bu haber 673 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...