Gönen Kaymakamından miniklere sürpriz

1 Ocak 2020 18:03

Gönen Süleyman Demirel Orta Okulu, finalde karşılaştıkları Halıkent Orta Okulu’nu 2-0 yenerek Isparta şampiyonu oldu. İlçeden gelerek miniklere destek olan Gönen Kaymakamı Coşkun, kupa ve madalya törenine kadar sporculara moral verdi.

2019-2020 Yılı Isparta Voleybol Küçük Kızlar  Voleybol İl Birinciliği sona erdi. Gönen Süleyman Demirel Orta Okulu, finalde karşılaştıkları Halıkent Orta Okulu’nu 2-0 yenerek Isparta şampiyonu oldu. Işıkkent Spor Salonunda oynanan maç nefesleri kesti.

Kısıtlı imkanlarla birbirinden güçlü rakiplerini geride bırakan Gönen Süleyman Demirel Orta Okullu minikler, yetenekleriyle göz doldurdular. Gönen Süleyman Demirel Orta Okulu’nun bu başarısında Beden Eğitimi Öğretmeni Ümit Kılınç da başrol oynadı.

Karşılaşmayı izleyenler arasında Gönen Kaymakamı Yunus Coşkun da vardı. Coşkun, minik öğrencilere sürpriz yaparak müsabakayı izlemeye geldi. Kaymakam Coşkun’a, Gönen Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hakan Çelebioğlu, okul yöneticileri ve öğretmenler eşlik etti.

Büyük sevinç yaşayan Gönenli minik kızları tebrik eden Kaymakam Coşkun, müsabaka sonrasında İl Birincisi olan Süleyman Demirel Ortaokulu oyuncuları ile öğretmen ve yöneticilerini tebrik etti Kaymakam Coşkun, ödül töreninde kupa ve madalyalarını öğrencilere takdim etti.

Bu arada Gönen Kaymakamı Yusuf Coşkun, Gönen Süleyman Demirel Orta Okullu miniklere gruplarda başarılar diledi.

 

Bu haber 1549 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...