Bahçeli’nin adayı büyük oranda Günaydın

19 Mart 2013 00:44

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli 2014 yılının Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde Türkiye genelinde belediye başkan adaylarını açıklamaya başladı. Bahçeli'nin önümüzdeki günlerde Isparta’ya gelerek belediye başkan adayını da açıklaması bekleniyor. Edinilen bilgilere göre Bahçeli’nin Isparta’da toplu halde yapılması beklenen açılışlara katılacağı ve Günaydın’ı bu törende açıklayacağı ifade ediliyor.

2 dönemdir MHP’den belediye başkanı olan Yusuf Ziya Günaydın’ın çalışmalarını başarılı bulan MHP Lideri Bahçeli’nin belediye başkanlığı adaylığına Günaydın’ı tekrar aday göstermesine kesin gözüyle bakılıyor. Belediye Başkanlığı’nın yaptığı yatırımlar için temel atma törenlerine katılan Bahçeli’nin Isparta’ya ayrı bir değer verdiği ve Başkan Günaydın’ı başarılı bulduğu herkes tarafından biliniyor. Belediye operasyonunda bile hem il yönetimi hem de Belediye Başkanı Günaydın’ın arkasında duran Bahçeli’nin önümüzdeki seçimlerde Günaydın’ı kesin aday göstereceği belirtiliyor.

BAHÇELİ’NİN ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE ISPARTA’DA

TOPLU AÇILIŞ TÖRENİNE KATILMASI BEKLENİYOR

Öte yandan Bahçeli’nin önümüzdeki günlerde Isparta’ya gelerek Günaydın’ı açıklaması bekleniyor. Diğer taraftan “En İyi Belediye Başkanları” sıralamasında ilk 6 içerisinde yer alan Başkan Günaydın’ın başarılı çalışmaları Genel Merkez tarafından da takdirle karşılanıyor.

 

Bu haber 641 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...