"Isparta´da birlikte iş yapabilme kültürünü geliştirmeliyiz"

3 Ocak 2020 10:56

AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, TÜMSİAD'ın yeni yönetim kurulunu ziyaret etti. Milletvekili Özel ziyarette Isparta'da birlikte iş yapabilme kültürünün geliştirilmesi gerektiğine dikkat çekti.

Ziyarette amaçlarının Isparta'ya daha güzel hizmet etmek olduğunu söyleyen TÜMSİAD Isparta Şube Başkanı Mehmet Pamuk, Mihmandar Projesi ile Ispartalı işadamlarına yurt dışında önderlik etmek istediklerini kaydetti.

Isparta'da iş insanlarının bir araya gelmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Milletvekili Recep Özel, Isparta'da birlikte iş yapma kültürünün geliştirilmesi gerektiğine dikkat çekti. Milletvekili Özel, "TÜMSİAD'ın yeni yönetim kurulunu tebrik ediyoruz. Başarılı çalışmalara imza atacağına inanıyoruz. Yapılacak çalışmalar noktasında her zaman destek vereceğiz. TÜMSİAD'ın çalışmalarına yürekten katılıyoruz. Bunun yanı sırada Isparta'da iş insanlarımızın böyle dernek, vakıf gibi çatı altında bir araya gelmesinden de onur duyuyoruz. İnşallah bu süreçler önümüzdeki dönemlerde Isparta'da birlikte iş yapabilme kültürünü de geliştirir" diye konuştu.

Ziyaret sonunda TÜMSİAD Başkanı Pamuk tarafından Milletvekili Özel'e hediye takdim edildi.

 

 

Bu haber 1238 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...