Eğirdir Belediyespor Yelkencisi Afra Öztekin Birinci Oldu

7 Ocak 2020 17:47

B.B. Bodrumspor Kulübü Yelken Şubesi ev sahipliğinde düzenlenen 1.Mandalin Kupası 02-05 Ocak tarihleri arasında düzenlendi.Türkiye Yelken Federasyonu tarafından Bodrum Belediyesi Bodrumspor Yelken Şubesi ev sahipliğinde İçmeler mevkiinde gerçekleştirilen birinci Mandalin Kupası’na, Türkiye, Azerbaycan, Rusya ve Ukrayna'dan 156 sporcu katıldı.

Yarışlarda, laser ve optimist sınıfı yelkenciler en iyi dereceyi elde etmek için mücadele etti. Üç günü kapsayan organizasyonda 8 yarış yapıldı ve son gün yarışlarının ardından ödül töreni düzenlendi.

Eğirdir Belediyespor Yelken Kulübünün de katıldığı yarışlarda yelkencilerimiz büyük mücadele verdiler. Büyük yelkencilerimizden Aybars Kaya ile küçük yelkencilerimizden Afra Öztekin Altın Grubunda yarıştılar. Eğirdir Belediyespor Yelken Kulübü sporcusu Afra Öztekin, Junior kategorisinde birinci olarak ilçemizin gururu oldu.

Isparta Yelken İl Temsilcisi ve kafile başkanı Şeref Ağartan "Eğirdir Belediyespor Yelken takımı olarak katıldığımız yarışlarda yelkencilerimiz büyük mücadele verdiler. Junior kategorisinde yarışan yelkencimiz Afra Öztekin, birincilik kürsüsüne çıkarak kupasını almıştır. Küçük yelkencimizin başarısı hepimizi sevindirmiş, Eğirdir'in adını duyurmuştur. Tebrik ediyor başarısının devamını diliyoruz" diye konuştu.

Bu haber 1227 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...