Keçeci Mahallesi Doğalgaza kavuştu

8 Ocak 2020 17:29

Isparta’nın en eski yerleşim alanlarından biri olan ve geçmişte keçecilerin yoğun olması nedeniyle bu ismi alan Keçeci Mahallesi doğalgaza kavuştu. Mahalle Muhtarı Gökhan Büyükleblebi yıllardır özlemle bekledikleri doğalgazın belediyede yönetimin değişmesi ile birlikte doğalgaz geldiğini belirterek duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Mahallenin doğalgaz olmayan bölümlerinde yaşlı insanların bulunduğunu ve çok zorlandıklarını belirten muhtar Büyükleblebi, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür ederek sözlerini şöyle sürdürdü:

“Mahallemizde 4 tane sokağımız vardı. Daha önce doğalgaz müracaatı yapılmasına rağmen yapılmadı. Nedeni ise parsel sokak olması olarak gösterildi. Ama yeni dönem Belediye Başkanımız Şükrü Başdeğirmen’in uğraşları sonucunda bu sokaklarımıza doğalgaz girdi. Bahsini ettiğimiz bu sokaklarda yaş ortalaması yüksek yaşlı insanlarımız oturuyor. Haliyle bu insanlarımıza soba ile uğraşmak çok zor geliyordu. Doğalgazın gelmesi ile onlarda çok memnun oldular. Kendileri hep duacılar, karşılaştığımız zaman bana hep söylüyorlar. Bu sorunun çözülmesinden hepimiz çok mutluyuz. Buradan da Sayın Belediye Başkanımız Şükrü Başdeğirmen’e çok teşekkür ediyoruz.”

MAHALLE SAKİNLERİ: “ÖNCEKİ BAŞKAN VERMEDİ”

Mahalle sakinleri de doğalgaza kavuşmalarından dolayı oldukça mutlu. Daha önceki belediye başkanına defalarca söylemelerine rağmen doğalgazı vermediğini dile getiren mahalle sakinleri, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür ederek ‘Kendisinden Allah razı olsun. Çok memnunuz’ derken bir başka mahalle sakini de ‘Bu Belediye Başkanı’ndan Allah bin kere razı olsun. Benim evin hemen üstünde hemen kendi evi var. Ben bu eve 1 yaşında iken gelmişim’ diyerek Başkan Başdeğirmen’e teşekkür etti.

Aynı mahallede yıllardır yaşayan ve artık yaşlanan bir başka kadın mahalle sakini de; “Hem nasıl iyi oldu hem nasıl bir iyi oldu, bir güzel oldu Allah razı olsun. Öderiz parasını yavaş yavaş. Kömürden iyi” sözlerine yer verdi.

BELEDİYEYE MİNNETTARIZ

Doğalgaz sevinci ile mutlu olan mahalle sakinleri bununla da kalmadı. Çalışmaların yapıldığı sokaklarda yollarda yeniden düzenlenerek daha yaşanabilir bir hale getirildi. 2320, 2323, 2330 ve 2333 sokaklarda yol düzenleme çalışmalarının tamamlandığını belirten mahalle sakinleri, ‘Belediye başkanımıza sorunlarımızı çözmesinden ötürü döne döne teşekkür ediyoruz. Belediyemize minnettarız. Yıllardır hizmet almak için bekliyorduk. En büyük sorunumuz çözüldü. Bazı ufak tefek sorunlarımızda var ama bunlarında zamanla çözüleceğine inanıyoruz. Muhtarımız Gökhan Büyükleblebi’ye de ayrıca teşekkür ediyoruz’ sözleri ile minnet duygularını ifade ettiler.

 

Bu haber 1301 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...